Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » A nők többsége tényleg felszín...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A nők többsége tényleg felszínes és pofára ítél?

Figyelt kérdés
márc. 22. 20:26
1 2 3 4
 21/32 A kérdező kommentje:

“ Az a legfélelmetesebb, amikor egy orvos az nő, mert szimpátia alapján előfordulhat az is, hogy aki nem szimpi a doktornőnek, azt felületesebben kezeli, mint azt, aki szimpi neki..”

Eskü ettől én is szoktam rettegni, hogy mi lesz ha nem kapok ellátást mert rondának tart, vagy nem vizsgál ki rendesen és az életembe kerül.

Ennél oknál fogva rendesen kerülöm a nő férfi fodrászokat, ügyfélszolgálatosokat, utazási ügynököket és masszőröket mivel “neki jó lesz az is” alapon úgy érzem rám fognak tukmálni valami szhart illetve elfuserálják a munkát mert lelkesedés nélkül csinálják.

márc. 23. 09:31
 22/32 A kérdező kommentje:

“ Ha választani kell nyávogós, műkörmös, nem túl eszes, de barbietestű csaj1, és enyhén túlsúlyos, kicsit nerd, átlagos arcú, de okos csaj2 közül, akkor én több okból is csaj2-re megyek tök simán, különösebb gondolkodás nélkül.”

Én is inkább elkerülném a buta plázacicákat és egy okosabb átlag aranyos csajt választanék. A gond csak az, hogy ők jobban válogatnak külsőre mint a plázások, akiknek inkább a pénz fontosabb.

márc. 23. 09:33
 23/32 anonim ***** válasza:
Nyilván pofára döntöm el, hogy szimpatikus-e az illető vagy sem. 🤔
márc. 23. 13:07
 24/32 anonim ***** válasza:

2. válasz. 20:31

"Igen. És a férfiak is." => Csak ezt nem igazán szokták tagadni... Fontos a külső a másik irányban is, a kérdés pedig erről szól.5

márc. 23. 13:11
 25/32 anonim ***** válasza:
68%

Jajj isteneem. Nagyon sok faszi (Tisztelet a kivételnek!) úgy csinál mintha a férfi nem az aztán maga lenne a makulátlanság…..neem neem ők aztán a kevéssel is beérik, nem válogatnak…..meg a nagy kukacot😄 leszögezem, hogy úgy vélem mindegyik nemben van felszínes ember. Viszont a SAJÁT tapasztalataim alapján, velem történtek, környezetemben levő emberek(barátok, ismerősök, család) amiket látok tiktokon, a valóéletben az utcán, szórakozóhelyeken, facen, instán nekem inkább az jött le, hogy a felszínesség inkább a férfiakban van. Sajnálom ha ezzel valakit megbántok, mert tudom, hogy van kivétel, de ez van…..

Nézz körül az utcán. 90%ban a nő jobban néz ki mint a férfi. És még azt se lehet mondani, h jajj biztos mert gazdag….jaa hogynee, magyarország férfi összetétele abból áll, hogy vannak a gazdagok, az izmos jóképűek meg a szerencsétlenek. Persze persze…

Egy nő előbb szóba áll egy átlagos sráccal mint fordítva. Viszont egy 10/3-4es srác is már minimum egy 10/7-es lányra vágyik….de már sokszor az is kevés neki.

A felszínességről még annyit, hogy ha van egy csajszi aki nem túl szép akkor a férfiak nem túl kedvesek hozzá….de ha van egy csaj aki jól néz ki, de egy igazi bunkó, lenéző kis pics vele akkor is normálisak😅

márc. 23. 16:00
 26/32 anonim ***** válasza:
16:00 Ezt szabad tudnom hol olvastad, hogy a férfiaknak kevésbé számít a külső? Ötletem sincs hol írtunk ilyet... Az pedig hogy a párok esetén a 90%-ban a nő jobban néz ki mint a férfi állításodat nem kommentálnám, mert matematikailag sem jön ki...
márc. 23. 16:11
 27/32 anonim ***** válasza:
Ide nem kell matematika….csak körül kell nézni. Konkrétan nem lett leírva, viszont a kérdés is erre is vonatkozik….a felszínesség…a felszínességbe tartozik bele a külsőségek is.
márc. 23. 16:19
 28/32 anonim ***** válasza:
Körülnéztem sokszor és nem látom ezt...
márc. 23. 16:23
 29/32 anonim ***** válasza:

"A felszínességről még annyit, hogy ha van egy csajszi aki nem túl szép akkor a férfiak nem túl kedvesek hozzá….de ha van egy csaj aki jól néz ki, de egy igazi bunkó, lenéző kis pics vele akkor is normálisak😅"

Hát ezt ronda, bő negyed év múlva 33 éves, tehát már tapasztalt és látott eleget nőként maximálisan alátámasztom! Nagyon durva bánásmód- és viselkedésbeli különbség szokott lenni egy csúnya és egy szép nővel szemben. Igen, akkor is, ha a szép nő viselkedése (és személyisége) inkább két nagy büdös pofonért kiáltana...

márc. 23. 17:29
 30/32 anonim ***** válasza:

Van itt egy ellentmondás!

Az ocsmány nőre is van pasi, aki rámászik, viszont az ocsmány pasinak egy nő se hadja, hogy rámásszon.

Hölgyeim, hogy van ez? (Én ráadásul ocsmány se vagyok, csak alacsony!!!)

márc. 23. 20:29
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!