Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A nők többsége tényleg felszínes és pofára ítél?
"Én nem vagyok felszínes és nem pofára megyek."
Aztán leírja, hogy pofára megy és felszínes.
És azokat a férfiakat hogy lehet orvosi pályára engedni, akik gyerekeket fogdosnak, esetleg sutyiban, indokolatlanul sokáig csöcsörésznek nőket?
Vagy azokat, akik ugyanebben a kelletlen, unott stílusban zavarnak el másokat? Vagy ha férfi, akkor szabad? :)
11#
A szövegértési problémáidon nem tudok segíteni.
Shorty, a felszínes nem azt jelenti, hogy a társadalom által szebbnek ítélt embert elutasítom - ezzel magadat is elárultad, mert aki nem vonz, azt nem vonod párhuzamba azzal, aki igen -, hanem azt jelenti, hogy a külső alapján és CSAK a külső alapján ítélsz.
Felszínes vagy, mert a külsejük alapján ítélsz el/nyalsz be nőknek. És csak a külső alapján tudsz ítélni, mert senki nem szól hozzád. Ezt bizonyítja a sok félig megírt, "azt mondta, majd a magas fiú leveszi a könyvet a polcról" sztorid.
"és nem vagyok neki valószínű szimpi, már többször célozgatott rá, hogy minek megyek hozzá a nyavajáimmal"
Az üldözési maniad is kezeltesd.
"ilyen komoly pályára, mint az orvosi pálya, meg kellene nézni, melyik nőt engedik, és melyiket nem."
A férfiakat is MUcuka. Egy fokkal sem jobbak. Te csak egy elmeroggyant hülye vagy, akinek az agyára mentek a komplexusai. Igen, az egész világ kicsesz veled. Direkt,
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!