Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lemorzsolódtam a barátnőimről, mert mindnek lett pasija. Másnál is volt ilyen?
2 lányról van szó, akik mikor bemutatták egymásnak a pasijaikat ők is összehaverkodtak. És így a 2 fiú is összehaverkodott + a 2 lány is barátnők voltak már amúgyis. Volt, hogy engem is elhívtak magukkal ide-oda, de ötödikként nem akartam, azóta eltelt lassan 1 év, és már nem is beszélünk, mert ők mindent négyesben csinálnak már.
Másnál is volt ilyen, hogy lemorzsolódtatok azokról akik párkapcsolatban vannak?
jaja volt ilyen,de nem csak barátnőnél hanem havernál is.
lett barátnője és így már teljesen kiszakadt a társaságból,vagy pl ha mentünk valahova akkor folyton hozta a bnőjét és alig maradtak max egy órát...szar dolgok ezek.
oké nem azt mondom persze legyen vele is,de azért a haverokat se hanyagolja el.
Tesóm haverjának is lett kapcsolata 1,5 évig szart mindenkire aztán meg azt vette észre mikor szakítottak a csajjal ,h hoppá nincs senkije...
utolsó vagyok..
mondom én tök megértem a helyzeted:)
de nincsnek más bnőid? v haverjaid?
sztem az ilyenek nem iagzi barátok:( és ilyenkor derül ki...
oké rózsaszín köd meg minden de mikor nekem volt egy 2,5 éves kapcsolatom ráadásul minden nap együtt voltunk a barátommal akkor is szakítottam időt a barátaimra,barátnőimre
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!