Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Veletek volt már ilyen?
Figyelt kérdés
Elmentem egy csajjal randizni, egész este meg éjjel elvoltunk, látszólag jól, utána mégis törölt tiltott mindenhonnan... mindezt úgy hogy egy rossz szava nem volt de tényleg, semmi jele nem volt, az se hogy minél hamarabb menni akart volna haza ilyenek. Mert volt már nem jól sikerült randim, és ezt nem oda soroltam volna, olyankor úgy is váltunk el, hogy ok kedves vagy meg minden, de nem egymást keressük.márc. 13. 20:38
11/11 anonim válasza:
Jartam igy
2het chat
Aztn randi
Telefonszamat megadta viragot atvette
Puszi szia beszelunk
Es tiltott
Felhivtam megkerdeztem wtf
Aztmondta amiket mondtam. (10evvel ezelotti dolgokat meseltem es jelenbe vetitve jott at neki)
Szoval
Csak jot vagy semmit mert az kell az oszunte ismerkedesnel kulonben nincs szex se tobb tali
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!