Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért vonzódnak jobban a csajok az EMO-s pasikra?
Én nem emo én scene vagyok:) ált rám is rámtapadnak nemtudom soha nem vagdostam a kezem :) nem birom :) csak nekem anyiból áll h. lila szűknaci deszkáscipő meg deszkááscuccok előrefésült haj ajakpiercing és vans sapka és lila csikos a hajam hátul.
se smink se vagdosás
de nemértem soha nem volt emos barátnőm:) általában normális barátmőim vannak azok sokkal De sokkal jobbak
17/F
Hát az ápoltság miatt tény hogy jobbak.
Viszont a legtöbb lánynak nem jön be az emo stílus a pasikon, de nekem pl. tetszik a piros- csíkos haj, az ajakpiercinget kifejezetten szexinek találom, nem csak emokon, minden srácon, és a kicsit hosszabb hajat szeretem a fiúkon, úgyhogy az összeállítás miatt az emok általában jól néznek ki.(Nyugodtan le lehet pontozni, csak mert megmondtam a véleményem.)
Persze csak ezek a divatmajmok, a jajjdeszomorúvagyok, felvágomazereimet vagyis az "igazi emok" azok egyáltalán nem tetszenek.
És a pózerek is csak az összeállítás miatt (Nekem már azelőtt is tetszettek ezek a dolgok, mielőtt először emot láttam.) És én a rapperektől hányok akik köpködnek az utcán és primitívek, jajjdekemények vagyunk, a ruhájukat hetente cserélik és aranyláncokat hordanak. Nekem meg ez nem tetszik. Ízlések és pofonok.
lány vagyok és soha nem tetszettek az emos fiúk, én már rég kinőttem ezekből a dolgokból...
nem tudom hány éves vagy, de ha 15nél több, akkor nagyon könnyen találsz olyan lányt, akinek nem emos pasi kell:D sok sikert! ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!