Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért vonzódnak jobban a csajok az EMO-s pasikra?
Ez nem igaz ,hogy jobban vonzódnának!
Én hányok az EMO-s pasiktól.
Gyerekesek ,majd pár év múlva ,mikor idősebbek lesznek ,ségyelni fogják a múltjukat ,hogy hogy néztek ki.
én 21 vagyok,(lány)a hugom is ilyen emo izé-bizé,de én rosszul vagyok tőle.remélem hamar "kinövi".
ha csak emos pasik lennének egyis se kéne.olyanok mint a lányok,köröm,szem,hajfestés stb.kész.......
nem tudsz mit tenni ellene, a mai kislányoknak úgy látszik ez jön be, bár tényleg én se látom értelmét,
eddig nem egy "emo"-t állítottam meg hogy miért is emos pontosan, persze egyből ő nem emos hanem valami más tehát még maguk sem tudják megadni a válszt.
egyszer majd kinőnek belőle és elöbb vagy utóbb ki megy a divatból
Annak a válaszolónak, aki szimplán lekispcsázta a 14-15 éveseket, javaslom, hogy húzza le a 20 évét a klotyón, mert kábé annyit ér. Ennyi.
A kérdést pedig megcáfolnám. Most leszek 16, és egyáltalán nem vonzódok jobban az emo pasikhoz.
De hogy a kérdésedre válaszoljak.. A legtöbb emo pasi metroszexuális, vagyis jobban ad a külsőre, ápoltabb stb.. És természetesen normális esetben mindenkinek jobban bejön egy ápolt fiú, mint egy hídalatti szakadt csöves :S
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!