Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Csajok mennyire őszintén...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Csajok mennyire őszintén árulják el ?

Figyelt kérdés

Ismerkedéskor randin, hogy hány pasival voltak eddig. Sokan csak az exeik számát vallják be.

Másik véglet a szüzek, ők is gyakran hazudnak. Miért?

Illetve a hazugokat hogy lehet lebuktatni?

2024. márc. 9. 10:53
1 2 3 4 5
 31/48 anonim ***** válasza:
86%

Hm, én nem hiszem el neked, hogy rögtön azt kérdezi a nő, hogy mennyi gyereket akarsz (tőle) és mikor veszed feleségül! Hazudsz rendesen. Túlzol, hogy ne kerülj ki vesztesként a kérdésed miatt!

Válaszolj... Mennyi nővel feküdtél le, mennyi nőt sz*pattál le/meg, mennyit *jjaztál meg?

2024. márc. 9. 13:17
 32/48 A kérdező kommentje:

31, nem mondtam, hogy rendszeresen kérdeztek ilyeneket.

Amúgy pedig nem így mondják ahogy írtad (max a Mónoka showban), hanem a helyes formula: "mennyi nőt szopattál MEG?"

De most ez mindegy is. Ha eljössz velem randira, ott megkapod a válaszokat ezekre a kérdésekre is 😉

2024. márc. 9. 13:26
 33/48 anonim ***** válasza:
89%
#31 valszeg egyet sem :) Tipik incel hisztit tol. Aki nem viselné el a faragatlanságát az csak üríteni lenne jó. Azt képzeli körülötte forog a világ és mindent megengedhet magának idegen nőkkel szemben és aki elhajtja az a bunkó. Ismerjük ezt a típust, az összes incel ilyen itt 😒
2024. márc. 9. 13:27
 34/48 A kérdező kommentje:
Nem vagyok incel. Nem mellesleg komoly logikai anomália van soraid között. De jogod van a véleményedhez, akkor is ha köszönő viszonyban sincs a valósággal, vagy ha magad dolgait projektálod rám
2024. márc. 9. 13:33
 35/48 anonim ***** válasza:
83%
#17 Nem bosszúból kérdezem, hanem mert jogom van tudni.😊Nem kell felháborodni, mert kompromittálónak érzed az anyagi helyzeted.
2024. márc. 9. 14:05
 36/48 A kérdező kommentje:

#35, nem háborodtam fel, hanem biztosra vettem hogy a megmérettetésre megméréssel akarnál reagálni, bosszúból.

Nem kizárt, hogy tévedtem, de az "én akkor meg" szofordulat egyelőre engem igazol. Már csak egy kérdésem van hozzád:

Ha ez neked fontos, miért nem kérdezed meg amúgy is, és miért csak akkor ha frusztráló kérdést kapsz?

2024. márc. 9. 14:19
 37/48 anonim ***** válasza:
86%

#36 Most nem tudom eldönteni, hog, csak simán buta vagy, vagy csak ennyire neveletlen.

Azt kell felfognod végre, hogy vannak olyan kérdések, amiket nem kérdeznek az emberek felszínes első pár randin.

Az anyagi helyzet, a magánélet, a szexuális élet az mind ilyen.Ha ez végre eljut az agyadig, akkor megérted, hogy itt nem frusztráltságról van szó, hanem arról, hogy egy buta, neveletlen tuskó vagy-e, vagy egy udvarias ember.

2024. márc. 9. 15:43
 38/48 A kérdező kommentje:

Oké 37, szóval szexelni lehet első pár randin, de megérdeklődni hogy ezzel mekkora kockázatot vállalunk az már problémás?

Hogy is van ez??

2024. márc. 9. 15:57
 39/48 anonim ***** válasza:
79%
Figyelj, most őszintén Nem mindegy? Az ember sokszor nem a legelső szerelmével jön össze, de nem is a másodikkal. A párkeresés nagyon nehéz ès sok időbe kerül. Nagyon kell mindenben passzolnia 2 embernek, hogy együtt is maradjanak. Vannak akik a szerelem után szexkapcsolatba menekülnek, na és? Van aki így viagsztalódik. Nem a szám ami számít, hanem hogy 2 ember passzoljon. Az én párom exei sem zavarnak, azt sem tudom mennyien vannak, és nem is érdekel. Ami volt elmúlt. Nem érdekel, kivel miért nem működött. Az érdekel, hogy minden működjön.
2024. márc. 9. 16:08
 40/48 anonim ***** válasza:
79%

Eddig még egy férfi sem kérdezte meg tőlem, hogy hány kapcsolatom volt.

De biztos csak sikerül megválogatnom, hogy ne találkozzam idiótákkal.

2024. márc. 9. 20:43
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!