Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Csajok mennyire őszintén...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Csajok mennyire őszintén árulják el ?

Figyelt kérdés

Ismerkedéskor randin, hogy hány pasival voltak eddig. Sokan csak az exeik számát vallják be.

Másik véglet a szüzek, ők is gyakran hazudnak. Miért?

Illetve a hazugokat hogy lehet lebuktatni?

2024. márc. 9. 10:53
1 2 3 4 5
 11/48 anonim ***** válasza:
81%
Aki ezen rugózik, annak semmi nem lesz jó. Ha szűz, az azért nem jó. Ha csak egy pasival volt, az sem jó, mert biztosan sokáig kéreti magát. Ha hússzal, akkor meg nem jó, mert biztos ribizli.
2024. márc. 9. 11:26
 12/48 A kérdező kommentje:

#11 ezeket te gondolod így. A valóság az, hogy a szüzek érzelmi intelligenciája nagyok kicsi.

Akin meg már átmentek 100-an, az ezután se fog senkit sem megbecsülni.

2024. márc. 9. 11:29
 13/48 anonim ***** válasza:
91%
Nem tudom, nekem mondtak már el 27et, 30at és 34et is
2024. márc. 9. 11:30
 14/48 anonim ***** válasza:
90%
Miért lenne a szüzek érzelmi intelligenciája kicsi? Miért ne becsülne meg senkit, aki szeret szexelni?
2024. márc. 9. 11:32
 15/48 anonim ***** válasza:
89%
Te mennyi nővel voltál együtt? Prostikkal? 10-30? Vagy 2 nő? Akkor keress olyan nőt, aki szintén 2 férfival volt. De ne mindjárt az elején érdekeljen már, hogy mennyien jártak előtted benne. Egy idő után meglehet érdeklődni, de akkor addig ne fektesd meg.
2024. márc. 9. 11:41
 16/48 anonim ***** válasza:
92%
Én meg akkor megkérdezem mennyi pénz van a számládon, mennyi megtakarításod van, milyen kocsid van, hol a házad, stb.
2024. márc. 9. 11:43
 17/48 A kérdező kommentje:
Rendben #16, te meg akkor (bosszúból, mert nyilván kompromittálónak érzed az igazságot) kérdezd meg ezeket. Akinek valami fontos vagy lényeges, kérdezzen rá az elején. Sokkal jobb ez így, minthogy felesleges köröket tenni jópofizva, aztán nagyot csalódni.
2024. márc. 9. 11:46
 18/48 anonim ***** válasza:
90%
Nekem kevés a body countom, de ha valaki erre rákérdezne, direkt megszoroznám 10-el, hogy kiszűrjem a debileket, akik ez alapján ítélnek meg másokat.
2024. márc. 9. 11:54
 19/48 anonim ***** válasza:
86%

Kérdező te most mitől félsz? Hogy nem érnél fel a 30 pasashoz, vagy, hogy a szűz nő rád akaszkodna? Egy nő ha lefekszik jó pár pasassal könnyűvérű, szereti a szexet, vagy annyit csalódott, hogy csak inkább szexelget. De nem szexelgethetne ha nem fektetné le annyi pasas.

Ha most valakinek kevés volt, vagy szűz akkor nem lehet könnyűvérű ugyanúgy, vagy micsoda? A "vérmérséklettől" függ. Vannak olyan nők, hogy hiába vannak túl 100 pasin akkor is csinálják ugyanúgy, vagy fogják csinálni.

És olyanok is akik leállnak vele, vagy eleve nem olyan típusúak.

Rosszul állsz a témához.

2024. márc. 9. 11:55
 20/48 A kérdező kommentje:

#19 nem értem amit mondasz. Viszont ha már férfiként válaszolsz, azt elárulhatnád hogyan lehet lefülelni a hazugokat.

Mert most elmondom, ez egy fontosabb szempont mint a lényegi "body county". Mármint az, hogy hazudik-e az illető.

2024. márc. 9. 12:01
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!