Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Szerintetek elhagyjam ezt a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek elhagyjam ezt a pasit?

Figyelt kérdés

Két hete találkozgatok egy férfival, aki 40 km-re lakik tőlem. Eddig ő jött el kocsival, de az utolsó alkalommal én mentem el hozzá vonattal. Felmentem hozzá filmet nézni, (tényleg csak filmet néztünk), majd este mondtam, hogy megyek haza, mert nem tudok maradni. Ő próbált rábeszélni a maradásra, de másnapra volt programom. Úgyhogy este tíz órakor összepakoltam és elindultam kifele. Ő megállt az ajtóban, adott egy puszit, és mondta, hogy vigyázzak magamra, majd bement. A lakásától kb negyed órára van a buszmegálló, szóval ki kellett sétálnom oda, és onnan mentem az állomásra. Utána hazamentem vonattal, és az állomásról fél óra gyaloglás után értem haza. Ő meg se kérdezte, hogy jól vagyok-e vagy épségben hazaértem-e. Másnap délután írt, hogy pénteken szabad lesz, jöjjek fel hozzá.

Én reagálom túl vagy tényleg gáz ez a viselkedés? Mellesleg nem egy szegény pasi, mert mérnök és egy Audija van. Nekem nincsenek nagy elvárásaim, de szerintem felajánlhatta volna legalább azt, hogy kivisz az állomásra. Ő 29 éves, én meg 22.

2024. márc. 5. 18:13
1 2 3 4 5
 41/46 A kérdező kommentje:
Csak filmezni mentem fel hozzá, ezt előre megbeszéltük. Ő pedig azt akarta, hogy vele aludjak. Én is szívesen aludtam volna vele, de mint mondtam, programom volt másnap. És nem vagyok pénzéhes azért, mert rosszul esett, hogy tíz órakor jóformán kitett a házból. Csak engem úgy neveltek, hogy a vendéget mindig hazavisszük vagy kikísérjük a buszhoz, vonathoz.
2024. márc. 5. 21:45
 42/46 anonim ***** válasza:
10%
#50 abban egyetértek hogy a kérdés kamu, főleg a kérdező #41-ese után, ami szánalmas. A pirosat a többi miatt nyomtam rád.
2024. márc. 5. 21:50
 43/46 anonim ***** válasza:
18%
Feltételezte rólad hogy haza tudsz találni. Nem egy kontroll mániás pasi, hogy mindenhova kísérjen
2024. márc. 5. 21:51
 44/46 anonim ***** válasza:
52%
Nem #50 hanem #40
2024. márc. 5. 21:51
 45/46 anonim ***** válasza:
25%
Persze mindig a férfi a szar az itteni feminácik szerint
2024. márc. 5. 22:04
 46/46 anonim ***** válasza:
38%

"Mellesleg nem egy szegény pasi, mert mérnök és egy Audija van."

Ne játszd meg magad, kár a gőzért pénzéhes lányka (vagy incelke, aki kamuzik).

2024. márc. 5. 22:07
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!