Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Szerintetek elhagyjam ezt a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek elhagyjam ezt a pasit?

Figyelt kérdés

Két hete találkozgatok egy férfival, aki 40 km-re lakik tőlem. Eddig ő jött el kocsival, de az utolsó alkalommal én mentem el hozzá vonattal. Felmentem hozzá filmet nézni, (tényleg csak filmet néztünk), majd este mondtam, hogy megyek haza, mert nem tudok maradni. Ő próbált rábeszélni a maradásra, de másnapra volt programom. Úgyhogy este tíz órakor összepakoltam és elindultam kifele. Ő megállt az ajtóban, adott egy puszit, és mondta, hogy vigyázzak magamra, majd bement. A lakásától kb negyed órára van a buszmegálló, szóval ki kellett sétálnom oda, és onnan mentem az állomásra. Utána hazamentem vonattal, és az állomásról fél óra gyaloglás után értem haza. Ő meg se kérdezte, hogy jól vagyok-e vagy épségben hazaértem-e. Másnap délután írt, hogy pénteken szabad lesz, jöjjek fel hozzá.

Én reagálom túl vagy tényleg gáz ez a viselkedés? Mellesleg nem egy szegény pasi, mert mérnök és egy Audija van. Nekem nincsenek nagy elvárásaim, de szerintem felajánlhatta volna legalább azt, hogy kivisz az állomásra. Ő 29 éves, én meg 22.

2024. márc. 5. 18:13
1 2 3 4 5
 11/46 anonim ***** válasza:
91%

Géza, jó volt a film, de most már mennem kell. Kivinnél az állomásra az autóddal?

Vége

Rendezte: Stephen Spielberg

2024. márc. 5. 19:00
 12/46 anonim ***** válasza:
64%

Nem vitt ki mert nem szexeltél vele.

Van elég bőr a képén. Offos sajnos ja. Más normalis pasi már a vonaton is végig dumálgat veled telon ejszaka is veled csetel es joejt.

De ez? Ez kb alázó.

2024. márc. 5. 19:00
 13/46 anonim ***** válasza:
72%
Minek az ilyennek Audi? :D
2024. márc. 5. 19:01
 14/46 anonim ***** válasza:
92%
Annyit írnék neki, hogy "köszi a tippet". Két hét után ennyit hajlandó tenni, akkor nincs mire számítani, mert ebből a színvonalból fog lejjebb adni.
2024. márc. 5. 19:02
 15/46 anonim ***** válasza:
87%

Nem tudom, én ha valamit akarok, kinyitom a számat. Pl: Béla! Nem dobnál el kocsival a vonathoz? Beleadok a benzinbe.

Lehet csak kicsit suta és nem jutott magától eszébe. Bár én este 10kor tuti nem gyalogolnék a vasútállomásra, hanem megoldanám, hogy biztonságosan hazajussak. Mivel csak találkozgattok, gondolom nem vagy neki annyira fontos, hogy érdekelje megvan-e a veséd mire hazaérsz.

2024. márc. 5. 19:08
 16/46 anonim ***** válasza:
96%
Igazából mindkettötökkel gáz van. Te képtelen vagy elmondani mit akarsz, ő pedig nem igazán érti, hogy ezzel a lesz*rom viselkedéssel mi a gond.
2024. márc. 5. 19:08
 17/46 anonim ***** válasza:
75%

#11:

Bírlak. Jó filmet rendeztél. 🤣

Kérdező azért nem gondolatolvasó ő. Lehet tényleg eszébe se jutott, vagy megsértődött rád mert nem maradtál nála.

Nem lehet kijelenteni, hogy komolyan nem gondolja veled.

2024. márc. 5. 19:11
 18/46 anonim ***** válasza:
35%
Eddig ő ment utánad, most kérje el tőled a benzin árát, vagy a randik felét álltad legalább egyszer, kifizetted a részed? Engem se érdekelne hogyan jutsz haza ha nincs annyi eszed, hogy taxival közlekedj, vagy hamarább menj az állomásra. Felnőtt nő vagy kérdező. Nem az apád, a párod se. Ha meg nem tetszik a viselkedése oké akkor többet ne állj vele szóba.
2024. márc. 5. 19:22
 19/46 anonim ***** válasza:
73%

Szóval nem volt előre megbeszélve, hogy maradsz. És afilm alatt se beszéltetek erről, csak mondtad, hogy elmész.

Vagy mind a ketten sértődjetek meg, vagy egyikőtök se.

2024. márc. 5. 19:27
 20/46 anonim ***** válasza:
72%
Nulla a csávó.
2024. márc. 5. 19:27
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!