Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Szerintetek elhagyjam ezt a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek elhagyjam ezt a pasit?

Figyelt kérdés

Két hete találkozgatok egy férfival, aki 40 km-re lakik tőlem. Eddig ő jött el kocsival, de az utolsó alkalommal én mentem el hozzá vonattal. Felmentem hozzá filmet nézni, (tényleg csak filmet néztünk), majd este mondtam, hogy megyek haza, mert nem tudok maradni. Ő próbált rábeszélni a maradásra, de másnapra volt programom. Úgyhogy este tíz órakor összepakoltam és elindultam kifele. Ő megállt az ajtóban, adott egy puszit, és mondta, hogy vigyázzak magamra, majd bement. A lakásától kb negyed órára van a buszmegálló, szóval ki kellett sétálnom oda, és onnan mentem az állomásra. Utána hazamentem vonattal, és az állomásról fél óra gyaloglás után értem haza. Ő meg se kérdezte, hogy jól vagyok-e vagy épségben hazaértem-e. Másnap délután írt, hogy pénteken szabad lesz, jöjjek fel hozzá.

Én reagálom túl vagy tényleg gáz ez a viselkedés? Mellesleg nem egy szegény pasi, mert mérnök és egy Audija van. Nekem nincsenek nagy elvárásaim, de szerintem felajánlhatta volna legalább azt, hogy kivisz az állomásra. Ő 29 éves, én meg 22.

2024. márc. 5. 18:13
1 2 3 4 5
 31/46 anonim ***** válasza:
53%
Szóval én örülnék is, ha valaki nagyon hamar kimutatná a valódi énjét.
2024. márc. 5. 20:02
 32/46 anonim ***** válasza:
69%

Annyira rohadt szomorú, hogy az emberi viselkedés "gondolatolvasásnak" van címkézve, és onnan le lehet szarni. Nő vagyok, ha egy barátnőm este 10-kor elindulna innen, a legelső járműig elmennék vele.

23-asnak igaza van.

2024. márc. 5. 20:05
 33/46 anonim ***** válasza:
26%

Elég szomorú hogy a pasi le lett szólva, pedig korrekt módon elköszönt a lánytól. Felajánlotta az ott alvást, hogy a lánynak ne kelljen egyedül éjszaka hazamennie. Ez is nemes gesztus volt tőle. Előtte ő maga vette a fáradságot hogy a csajhoz elmenjen. Korrekt volt, nem nyomult. Szerelmet keresi. Új randit is szeretne.

Lehet messengeren kevésbé szeret írni. Gondolom sok a dolga is, elfoglalt. Audit se a szél hordta össze.

Szerintem afféle angol gentleman csak ezt kevésbé tudják értékelni itt a magyar ugaron

2024. márc. 5. 20:17
 34/46 anonim ***** válasza:
71%

A párommal egyikünknek sincs kocsija, de a minimum, hogy kikísérjük egymást az állomásra, mikor a másiknak haza kell menni. Plusz elképzelhetetlen hogy ne érdeklődjünk hogy hazaért e a másik rendben.

Szóval szerintem ez így gáz. Mindamellett hogy én pl nem halok bele ha gyalogolnom kell :)

2024. márc. 5. 20:22
 35/46 anonim ***** válasza:
49%

23-asnak nincs igaza, mert a férfiak 99%-a nem olyan. A férfigyűlölet csak úgy virít belőle és azokból is akik felpontozták. Attól, hogy ők még nem találkoztak olyan férfiakkal attól még léteznek, rossz pasiknak adtak esélyt.

Őszintén szólva a férfinak is lehet oka bántódásra nyugodtan. Vasárnapi program miatt nem akart maradni, de elvárta volna, hogy majd furikázza őt.

De a pasasnál nassolt, filmezett este 22-ig és nem hozta szóba hamarabb, hogy le fog lépni. Bár tök mindegy ha annyira félti az életét akkor nem marad 22-ig és kész. Ne már a férfi legyen az egyedüli hunyó a történetben.

Egyértelműen a kérdező is megéri a pénzét.

100%, hogy a pasi azt hiszi, hogy a pénze miatt talizik vele, mert már levágta, hogy pénzéhes a kérdező.

Az Audi megjegyzés eléggé árulkodó!!!

Na az ilyen anyagias lányra nem tud másként tekinteni minthogy jól elintézi aztán dobja a kukába ahová való!!!

Én is azt tenném hogyha engem nézne hülyének.

Az ilyen meg is érdemli.

2024. márc. 5. 20:28
 36/46 anonim ***** válasza:
68%

31-es: ez elég hamar kijön.

Kismillió apró jele van, milyen is igazán. Olyan jelek, amiket nem tudatosan csinálnak, mert ugye ahogy említettem agyatlan ösztönlények. És nem, nem vagyok férfi gyűlölő csak reálisan, objektíven látom őket. Tényleg azok, ahogy a nők ösztönösen a pénzre mennek (=biztonságérzet) ami mindent felülírhat.

Pl. egy ilyen bunkót is simán tolerál majd egy kedves, csinos, aranyos lány, hiába lesz ezer meg ezer tapló megnyilvánulása, a csaj szemei előtt valahol a háttérben ott lesz az új Audi-kertes ház-baba-utazások stb. gondolata, amik erősebbek lesznek a sérelmeinél.

2024. márc. 5. 20:54
 37/46 anonim ***** válasza:
88%

Lehet hogy nem leszek népszerű a válaszommal de én ilyen esetben mindig elvárnám hogy a pasi jöjjön hozzám. Ugyanis nem vagyok callgirl, vagy prosti, vagy akárhogy nevezzük. Sőt ez még annál is rosszabb mert nekik legalább fizetnek.

Nincs az az isten hogy vonatoznék egy pasihoz aki ráadásul az orromra b.ssza az ajtót távozásomkor hogy csá, pláne azzal hogy mikor jövök legközelebb.

2024. márc. 5. 21:00
 38/46 anonim ***** válasza:
89%
Nem kell pasikhoz utazgatni. Legyél Nő.
2024. márc. 5. 21:12
 39/46 anonim ***** válasza:
23%
Még szexelni sem akar veled, minek foglalkozol vele?
2024. márc. 5. 21:42
 40/46 anonim ***** válasza:
24%

A kérdés kamuuuu....

Olyan nincs hogy jönne hozzám először egy nő vonattal és az utcán kelljem érdeklődnie, hogy hol van az ... utca 12. Ezt feltételezem a férfiak 9X%-ról.

Esténként megiszok 1-2 pohár bort. Ha nő van nálam akkor pláne. A jogosítványomat nem kockáztatnám. Ha változtat este 10-kor a programon így járt, de kikísérném, ha nem sért meg előtte erősen.

2024. márc. 5. 21:42
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!