Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Mik utalhat arra, hogy egy nő...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mik utalhat arra, hogy egy nő progresszív felfogású és egyenlőségpárti? Pl. ha fizet egy randin, az lehet erre utaló jel?

Figyelt kérdés
Egyenlőségpárti feminista férfiként nekem fontos, hogy egy nő ne elégedjen meg a hagyományos alárendelt szereppel egy kapcsolatban sem, de ez rögtön nem mindig derül ki. Ha például elkezdem randikon figyelni, hogy egy nő felajánlja-e, hogy fizet, az segíthet kiszűrni a régimódi nőket, akik lovagokat és fölényeskedő úriembereket keresnek, egyenrangú társ helyett?

2024. febr. 28. 20:04
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
5%

A feminista nő nem egyenlőségpárti, hanem mint a legtöbb liberális kisebbség, az esetek többségében túltolja a bringát.

Vagyis a kisebbség az már régen átment felsőbbrendűségbe.

A feminista nő önmagát többre tartja minden esetben, különleges idiótának kell lenni, aki ilyen emberrel akarna együtt élni.

Van hasonló nő ismerősöm, pasast nem hordott még hátán a föld, aki megmaradt volna mellette.

2024. febr. 28. 20:54
 12/20 anonim ***** válasza:
79%

Egyenlőségpárti vagyok, de első randin nem ajánlok fel fizetést, később igen. Pont azért, mert aki egyenlőségpárti, annak eszébe sem fog jutni 50/50-ezgetni első randin egy szaros kávét, ezt csak azok csinálják, akinek vagy a havi megtakarítása ugrik egy kávézó miatt, vagy azt várják, hogy a kapcsolatot is én tartom majd egyedül életben. Nem keresek fölényeskedő lovagokat, de a meghívás egy randin egy remek szűrő arra, hogy felnőtt férfival van-e dolgom akit normálisan neveltek fel és ismeri a szabályokat és hajlandó is alkalmazkodni hozzájuk, vagy egy sérült fiúról, aki egy esetleges kapcsolatbeli gondnál se fog egy szalmaszálat se keresztbe tenni, hanem majd én erőlködhetek, hogy megoldjam egyedül, amíg ő rinyál a sarokban.

Még egyszer, EGY randiról beszélek, nem arról, hogy három hónapig fizetgetnie kellene a férfinak mindent, mire eldöntöm hogy kell-e.

2024. febr. 28. 21:00
 13/20 anonim ***** válasza:
91%
Sztem olyan jel pl, hogy bármikor otthagyna.
2024. febr. 28. 21:01
 14/20 anonim ***** válasza:
82%

Én is azt vallom hogy jogilag egyenlők vagyunk.

Tehát nekem mint nő jogom van eldönteni kivel megyek randira kivel jövök össze. Jogom van elvárásokat állítani.

A pasinak szintén joga eldönteni kivel megy randira kivel szeretne kapcsolatot. Joga van elvárni.

Én nyugodtan elvárhatom hogy első randin fizessenek (illedelmesség lovagiasság, látom hogy nem bassza hanyat pár ezer ft), hogy legyen igényes, legyen számomra vonzó ( ne legyen túlsúlyos de egy poci simán lehet), legyen kedves, érdeklődő,önfenttartó.

A pasi nyugodtan elvárgatja hogy legyen egy nő vonzó, legyen felé romantikus gesztusa, legyen önálló stb...

Szóval mindenkinek joga van elvárni bármit. Maximum ha túl magas bárki elvárása egyedül marad az igényeivel. (Értsdkeresgél tovább olyant aki megfelel az elvárásainak.)

2024. febr. 28. 21:09
 15/20 anonim ***** válasza:
100%

Feminista vagyok, és a következőt csak azért írom le, mert ilyenkor páran egy szigorú, nadrágkosztumös Hillary Clintont képzelnek el. Ha meglátna innen bárki az utcán, úgy írna le, hogy "cuki", vagy ennek valamelyik szinonimájával. Kicsi vagyok, folyton mosolygok, mindig szoknya van rajtam (nincs elmenős nadrágom), senkinek nem az jut eszébe, hogy feminista vagyok, sztereotípiák miatt az ellenkezője lehetnék kinézetre.

Ennek ellenére első randin a saját részemet fizetem. Nekem ez fontos.

Emlékszem, mikor tini voltam, a Spin Doctors Two Princes c. számában van egy sor, hogy "if you wanna buy me flowers, just go ahead now", és akkor elgondolkoztam, hogy de jó lenne, ha olyan laza pasim lenne, akinek én is vehetek virágot anélkül, hogy valami macsó agyfaszt kapna. :D

És már a mostani kapcsolatomban voltam, mikor évekkel ezelőtt redditen olvastam egy hosszú kommentet egy férfitől, aki főleg erről beszélt, hogy milyen rossz, hogy a férfiak nem szerethetnek bizonyos, amúgy semleges, de kedves dolgokat. Annak apropóján írta le, hogy a felesége vitt neki virágot, és meghökkent, hogy de ez nem így szokás. De tetszett neki. A gesztus is, a virágok is, és azzal zárta a mondandóját, ami nagyon szíven ütött, hogy (kb, mert angolul volt): Férfitársaim, ne a temetésetek legyen az első alkalom, amire virágot kaptok.

Pár nappal később vettem egy csokor rózsát a páromnak, és úgy csillogott a szeme, hogy milyen szép virágokat kapott, hogy az mindent megért.

2024. febr. 28. 21:44
 16/20 anonim ***** válasza:
81%
Hogy jön az egyenlőséghez az alapvető illem? Aki elhívja a másikat, az fizet. Nem leszek attól egyenlőbb, hogy fizetek egy italt és egy tál ételt valakinek. Nyilván a másik is ki tudná fizetni magának. Jó modor is létezik a világon. Aki felezgetéssel égeti magát egy randin, az milyen férfi?
2024. febr. 28. 22:27
 17/20 anonim ***** válasza:
77%

Már megint kezdődik a randi téma, ahol még egy szros kávét is sajnáltok!

Nem, ha meghívtad egy kávéra, akkor fizetsz. Drágábbra meg nem kell.

AAz, hogy nem kezd el 600 Forinton rugózni, csak azt jelenti, hogy volt gyerekszobája, nem fillérbszó és nem próbálja kényszeresen demonsrálni, hogy bizony ő is megengedhet magának egy csésze kávét, mert dolgozik.

Azt hiszem, rájöttél, ebből nem fog kiderülni, de biztosíthatlak, hogy nehezen fogsz olyan nőt találni, akinek az az álma, hogy napi 8 óra után még rád is ganézzon. Mert eltratani azt már nem akarod, ugye? Mert az a hagyományos szerep, hogy nagyvonalúan eltartod.

2024. febr. 28. 23:06
 18/20 anonim ***** válasza:
84%

Hát én nekem ha benyögné a pasi, hogy jó lenne ha kifizetnéd a felét én azon nyomban otthagynám. Hogyha egyszer ő hívott el randizni akkor tessék állni. Majd ha én hívom el akkor én fizetek, vagy ha közös megegyezés lesz akkor fizetjük közösen. De az első randit állja, mert neki való, másrészt én biztos nem hívok randizni férfit először.

Nem kell drága étterem egyáltalán, de egy süti-üdítő pluszban ne vágja már földhöz.

2024. febr. 28. 23:14
 19/20 anonim ***** válasza:
100%
Attól függ szerintem. Ha előre ez megvan beszélve, akkor nyilván fizeti a maga részét. Ha viszont elhívod randira, és azt várnád hogy ő fizessen, azt szerintem nem illik. Tehát ha ez fontos neked, tisztázd előre.
2024. febr. 29. 15:21
 20/20 anonim ***** válasza:
100%
Én férfiként az első három-négy randin mindet fizetek. Bár ez nekem hiúsági kérdés is, mert valahogy nem bírom elfogadni, ha valaki fizetne nekem valamit. Ezen próbálok változtatni, de az első három randin szerintem tök oké, ha csak a pasi fizet. Ez az udvarlás része, az út kezdete.
2024. febr. 29. 23:02
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!