Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Meddig fokozzák még a woke...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Meddig fokozzák még a woke progresszivizmust? És miért csodálkoznak, ha a férfiak ebben már egyre kevésbé akarnak részt venni?

Figyelt kérdés

[link]

Ezek után semmit se szóljon senki azokra az incelekre, akik államilag támogatott szexrobotokat akarnak, mert semmivel sem rosszabb ötlet.

Ha a nők hőbörögnek, hogy senki ne akarja helyettük eldönteni, hogy mi a szintjük meg kikkel kéne lenniük és hogy kettős mércét alkalmaznak éppen mi a kényelmesebb nekik, akkor a férfiak mit szóljanak, mikor már a tudományt is le akarják söpörni az asztalról és tény helyett véleménnyé silányítani?

Eddig is az férfiak megkérdezése és beleegyezése nélkül költik az adóforintjaikat más gyerekek eltartására, ezek után már abba se lesz beleszólásuk a férfiaknak, hogy a saját biológiai génkészletét neveli-e vagy egy idegent?

2022. jún. 28. 16:10
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
80%
Neked milyen èleted lehet ember - nem irigyellek
2022. jún. 28. 16:16
 2/12 anonim ***** válasza:
78%
Nem számít? Neked úgy se lesz nem csak gyereked, de csajod se...
2022. jún. 28. 16:17
 3/12 anonim ***** válasza:
16%
Igen, amikor szembejönnek a tények és ellentmondás alakul ki az állításaink és a tudomány bizonyításai között, akkor jön az, hogy ezek nem is tények, hanem csak "társadalmi konstrukció". :) Legyen szó nemekről, gyerekekről, már a gyerek-szülő viszonyról is, gyakorlatilag ez alapján akármit át lehet írni. Jó kis autoriter neomarxista módszer, életveszélyes, ez ellen minden lehetséges módon tiltakozni kell.
2022. jún. 28. 16:20
 4/12 anonim ***** válasza:
85%
Incelpince mai liturgiáját hallottátok.
2022. jún. 28. 16:25
 5/12 anonim ***** válasza:
77%
Megütött a hő, kérdező? Holnap még melegebb lesz.
2022. jún. 28. 16:26
 6/12 anonim ***** válasza:
16%

Nők maguk alatt vágják a fát. Én támogatom őket mindenben, amennyire csak tudom, így is szopnak a sok jóképű miatt, akik kihasználják őket, sok nőt kúrnak egyszerre, otthagyják őket a gyerekkel, nem segítenek otthon... Velem így se úgy se fognak leállni, úgyhogy én csak azt akarom ebből minél több legyen. Én támogatom a nőket mindenben, bármit is akarnak, mert eddig mindig csak magukkal basztak ki :).

Incelek helyében is ezt csinálnám. Elég hamar ki lehetne így ütni a ligából a ronda nőket, aztán akkor már nekik is elég szar lenne utána pedig haladni előre...

2022. jún. 28. 16:26
 7/12 anonim ***** válasza:
85%

"Eddig is az férfiak megkérdezése és beleegyezése nélkül költik az adóforintjaikat más gyerekek eltartására,"

Az én adóforintjaimat is költik más gyerekekre. Nő vagyok. És?

És nem csak gyerekekre, hanem minden egyébre. vegyél egy hideg zuhanyt inkább, hülye gyerek.

2022. jún. 28. 16:28
 8/12 anonim válasza:
100%
Te elolvastaf egyáltalán a cikket? Mert amit írtál, annak a világon semmi köze a cikkhez.
2022. jún. 28. 16:35
 9/12 anonim ***** válasza:
100%

A cikkben semmi oyan nem volt, amin épp hőbörögsz.

Azt fejtegeti, hogy nemcsak a biológiáról szól az, hogy kit tekintünk apának.

Én nő vagyok, de egyáltalán nem akarok semmilyen férfit arra kényszeríteni soha, hogy olyan gyereknek funkcionáljon jogi/érzelmi/anyagi értelemben apjaként, aki biológiailag nem az övé, de ha akarja(!!!), akkor legyen erre lehetősége (van is adott esetben). Pl. hogy sajátjaként kezeljen olyan gyereket, aki nem az övé, és legyen lehetősége ezt a jog által hivatalosítani, ha a körülmények engedik.

Azt viszont elítélem, ha a nő más gyerekét sunyin a férfi nyakába akarja varrni és a férfi nem tudja, hogy nem az övé.

Egyébként lenne egy kérdésem.

Hogy jön ide az, hogy van-e beleszólásotok, hogy a nőknek kikkel kellene együtt lenniük? Tán szeretnéd megszabni? Úgy gondolod, hogy nincs rendben az, hogy magunk döntjük el? Szíved szerint elvennéd ezt?

2022. jún. 28. 16:52
 10/12 anonim ***** válasza:
82%

Ezeknek a széplelkűeknek alanyi jogon jár a nő szerintük.

Gyűjtögetik magukban a félreértelmezett információkat, lelkesen szívnak magukba mindent, ami a tévképzetüket táplálhatja, hogy ők mekkora áldozatok, természetesen önhibájukon kívül, és erről csak a nők tehetnek, akik, mint már feljebb említettem, erőszakkal is járna nekik.

2022. jún. 28. 17:02
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!