Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Hogyan gondolkodnak a válófélb...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan gondolkodnak a válófélben lévő férfiak?

Figyelt kérdés

Kérlek, ha ismerős vagy a témában segíts, mert nekem ez még új terület.

Megismerkedtem egy férfival, épp válnak. Már egyedül él, a gyerekek 2hetente vannak hétvégén nála, illetve a szerdai nap még az övé. A felesége megcsalta, kapott még lehetőséget, de nem élt vele, szóval valószínű, hogy már nincs visszaút. Január óta él a srác egyedül, igazándiból egy társkeresőn találkoztunk, amikor megtudtam, hogy válik, nem örültem neki... Aztán kiderült, hogy egy közös ismerünk van, aki történetesen az én nagyon jó barátnőm, akit egyből kifaggattam. Azt mondta, hogy meg fogom bánni, ha nem randizok a sráccal, mondjuk a válásról ő nem tudott, meg is lepte.

Kétszer randiztunk, hozott virágot, tényleg nagyon kedves volt, leste minden szavam, nem volt tolakodó.

Nagyjából 2 hét beszélgetés és randi után kaptam tőle egy nagyon édes üzenetet, melyben leírja, hogy nagyon szeretne megcsókolni már. Ezután találkoztunk, és megtörtént az is. Nem ennyire félős, csak hosszú ideje nem randizott.

Mindhárom randi publikus helyen volt, szóval nem hinném, hogy sunyiban csinálná, őszinte pasinak érzem őt.

Tegnap először aludtunk együtt, felmentem hozzá. Nagyon jó volt, kéz a kézben aludtunk el, a szex is működik. Nagyon kedves volt, mert vásárolt pár olyan dolgot, amit tudta, hogy szeretek, törölközőt készített ki, egész nap írogatta, hogy nagyon vár már.

Most egy hétig nem látom, mert a munkája elszólította, de egész nap kontaktoltunk. Boldogan írta, hogy hamarabb haza tud jönni, és egyből szeretne velem találkozni majd, ezek mind-mind olyan jól esnek. Bár egyelőre meglehetősen szexuális tartalmúak az üzeneteink a tegnapi nap óta, picit attól is félek, hogy benneragadtunk ebben.

DE... ott van a de... hogyan kell egy ilyen kapcsolatban viselkedni? Hogy kell haladni? Mi a sorrend? Mire számíthatok? Ő azt mondja, kizárt, hogy a feleségét visszafogadná, de azért persze, hogy félek ettől is. Nem publikus még a válása, a legjobb barátja tudja csak, meg én, és mostmár a barátnőm is. Elmondtam neki, nem volt ebből gond, hogy elmondtam, tudja, hogy csak róla érdeklődtem, mert el sem akartam menni az első randira, ugye...

Mik ennek a kapcsolatnak a mérföldkövei? Mikor kellene, hogy esetleg bemutasson majd a gyerekeinek, ha odáig jutunk (4 és 7 évesek)? Minden tippet, tanácsot elfogadok, csak hogy nehogy elrontsak valamit.

Nagyon köszönöm, ha normális hangnemben próbáltok valós, építő tanácsot adni.

2024. febr. 26. 22:35
1 2 3 4 5
 21/45 anonim ***** válasza:
33%

Nem akarod a tényt felfogni.

Január óta él egyedül, mondott neked pár dolgot amire minden ember vágyik, de szerinted Január óta hogy tudott beléd szeretni?

Mikor derült ki a megcsalás és rá mennyire lépett ki a kapcsolatból is jól mutatja, nagyon szerethette a feleségét ha még azt is elviselte volna, hogy megcsalták, majd a végén elkullogott, mivel nem volt más választása. És még mindig nem hallottad a másik fél történetét.

Lehet általánosításnak nevezni a tényeket, mondhatjuk, hogy nem minden esetben igazak az állítások, de azt állítani is butaság hogy egy elvált férfi mellett élvezetes lenne az élet. Biztos élvezetes az ex feleséggel való beszélgetéseit, veszekedéseit hallgatni, majd kapni az idegbajból amit okozott. Biztos jó hallgatni majd a gyerekei szájából, hogy anyu így és úgy, nem említve ha amúgy utálnak és azt hiszik az apjuk és az anyjuk közé állsz. Biztos jó lesz a szülinapokon, ovis és sulis majd középiskolai ünnepségen kivülállónak érezni magad. Ez csak pár szituáció, ami szörnyen kellemetlen tud lenni még akkor is, ha te is viszel a kapcsolatba egy gyermeket. Száz szónak is egy a vége, biztos nem szeret téged, de most jól elvan. Igazából a pároddal kéne tisztázni, hogy valóban komolyak-e a szándékai. Mondjuk egy jó hónapra nem lehet számolni, nem ismeritek egymást, mindenki a jó oldalát mutatja. Oda kell figyelni és nem azonnal mindent is eldobni és tervezgetni, a végén mehetsz vissza az orvoshoz, mert ugyanott fogsz kikötni.

2024. febr. 27. 17:41
 22/45 anonim ***** válasza:

"az exem lehozta nekem a csillagokat is, hogy megszerezzen"

Ez mit jelent?

2024. febr. 27. 17:55
 23/45 anonim ***** válasza:

"#1. Még nem mertem ezt megkérdezni tőle. Úgy vagyok, hogy nem faggatom, mert érzem, hogy ez neki most jó nagy fullánk még, csak azt tudom, amit elmondott nekem."

Hát ha 4 randi volt és 2 hete ismered, akkor ez még jogos.

Akkor viszont nem jogos, ha már az együttélést tervezitek, ami szerintem nagyon korai, épphogy csak ismered. Van, aki 2-3 év együttjárás után tervezi.

Ha ilyenek már szóba kerülnek, akkor önvédelemből a legfontosabb lenne ezt tisztázni, hogy áll a válás dolog, mert simán lehet, hogy átver és a 4. gyereküket várják, vagy éppen lombikprogramba járnak a feleségével...

Tudok ilyen konkrét eseteket, hogy miközben jártam valakivel, 2 másik nővel megcsinálta ezt, és nekem fogalmam nem volt azalatt erről, csak később volt alkalmam a nőknél utánakérdezgetni.

Aztán engem is vert át házas nő ilyesmi dumával, mint amikről írsz.

Anyukámat is.

És itt is olvasom a sok, hasonló történetet.

Rengeteg film is van erről, ugye...

Ha nem is kérdezgetném meg a válás részleteit, de mindig kijelenteném, hogy akkor beszéljünk majd a jövőről, amikor már elvált és külön él!!!

Aztán persze mikor már 1 hónapja együtt terveztek, rákérdeznék ezekre a részletekre!!!

2024. febr. 27. 18:01
 24/45 anonim ***** válasza:

7: Az jó!

Akkor le tudod ellenőrizni a pasit, és a válást!!

2024. febr. 27. 18:03
 25/45 anonim ***** válasza:

15: A bontóper hamar megvan.

A vagyonelosztás, gyerekelhelyezés az külön per.

2024. febr. 27. 18:06
 26/45 anonim ***** válasza:
58%

"Biztos élvezetes az ex feleséggel való beszélgetéseit, veszekedéseit hallgatni, majd kapni az idegbajból amit okozott. Biztos jó hallgatni majd a gyerekei szájából, hogy anyu így és úgy, nem említve ha amúgy utálnak és azt hiszik az apjuk és az anyjuk közé állsz. Biztos jó lesz a szülinapokon, ovis és sulis majd középiskolai ünnepségen kivülállónak érezni magad."

Mit keresne ezekben a szituációkban a kérdező?....

2024. febr. 27. 18:23
 27/45 A kérdező kommentje:
#23 isten ment, dehogy tervezzük :) Ő elköltözött albérletbe, én meg a sajátomban lakom :) Egy hónapja ismerkedünk, isten ments, hogy bármi komolyabbat tervezzünk még. Nagyon jó így, ahogy van... én egyelőre azt szeretném tudni, hogy másoknál hogy alakult a hasonló sztori.
2024. febr. 27. 19:47
 28/45 A kérdező kommentje:
#25. Köszi, ezt sem tudtam. A közös házat árulják, a gyerekek elhelyezésén sem lesz vita. A feleség teljesen együttműködő, normálisan meg tudják egyelőre a dolgokat beszélni állítólag. Én amit "látok" az, hogy nyugalom van, apuka normálisan megkapja a gyerkőcöket, amikor neki van az ideje, de nem is kell talán még ettől többet tudnom, látnom.
2024. febr. 27. 19:50
 29/45 A kérdező kommentje:

#26 ezt én sem értettem, nyilván van benne keserű tapasztalata, de egyelőre én még ezektől nagyon messze állok egyébként is :) Nekem most az lenne a lényeg, hogy jelen helyzetemben hogy kell viselkedni ilyenkor, mi az ami általános, mire figyeljek, hol vannak a buktatói, hol van a szép oldala (ha van esetleg)...

Kedves Mindenki! Egyet azért szeretnék leszögezni: semmi parámat nem vetítem a fiatalemberre, sőt :) ha lelép babázni hétvégén, szépen elköszönök tőle, nem írkálok rá. Ha ő ír, rövidre fogom a választ. Néha kapok cuki videókat, beszámolót, épp merre vannak, de ilyenkor én várok az én időmre, és lefoglalom magam. Sosem lennék féltékeny a gyerekeire, sosem akadnék ki, hogy ők fontosabbak, vagy másképp vagyok fontos :) Ha eljutnék arra a szintre, hogy közös programokat tervezünk, hálás lennék, de nem akarnám őket kifúrni soha, nem akarnék anyjuk helyett anyjuk lenni, sem a gonosz mostoha, stb :) próbáljuk már úgy megközelíteni, hogy még ilyen kis ártatlan találkozgatásaink, randijaink vannak, a szex fenomenális, jól megvagyunk, aztán majd lesz valami :) nekem ez a helyzet új, sosem voltam még hasonlóban, és ezért szeretném tudni, hogy jól csinálok-e mindent.

2024. febr. 27. 19:57
 30/45 anonim ***** válasza:

Szerintem abszolút jól!

Sok boldogságot kívánok!

2024. febr. 27. 20:15
1 2 3 4 5

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!