Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Fiúk, ti szaladtatok már bele...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Krómgyűrű kérdése:

Fiúk, ti szaladtatok már bele ilyen helyzetbe? Lányok, ti szerintetek mi vagy milyen szándék állhatott a háttérben?

Figyelt kérdés

Van egy lány, akivel egy munkahelyen dolgozom. Nem rég dolgozik nálunk. Másik épületben van, de néha szoktam látni.

Tudtam vele beszélni 3-4 alkalommal, majd a legutóbbin elhívtam egy randira, mivel szimpatikusnak tűnt és szerettem volna jobban megismerni. Ez volt életem első randija, úgyhogy megvolt az izgalom, de jól telt az esténk, legalábbis én remekül éreztem magam.

Aztán beszélgettünk hazafelé különféle témákról, majd kiderült, hogy valójában van párja, barátja. De a legnagyobb gond, hogy teljesen beleestem. :/

Csak mondjuk nem értem, hogy akkor miért fogadta el a meghívásom.:/ Lehet, hogy ő egy egyszerű találkozónak gondolta az egészet, mint egy baráttal vagy kollégával?

Sajnos most teljesen el vagyok kenődve, éjszaka se aludtam semmit. Szerintetek ha legközelebb látom, akkor érdemes neki elmondanom, hogy mit érzek iránta? Mert én úgy érzem, hogy akkor nagy kő esne le a szívemről, így végre nyugodtabb lennék. Vagy ez nagyon nyálas lenne? H*lyének nézne?

2024. febr. 22. 09:29
1 2 3
 11/29 anonim ***** válasza:
0%
Dugd meg hátha engedi
2024. febr. 22. 10:51
 12/29 A kérdező kommentje:

#6: Igazad lehet, nekem is az érződött róla, hogy csak egy ismerős, elmegyek vele és kész. Azonban attól tartok, hogy már így is sérültem.

#7: Nyugodj meg, nem fogom mondani neki.

#8: Remélem igazad van és hamar elfelejtem. Mondjuk nehéz lesz, ha itt dolgozik nem messze tőlem.

#9: Nem akarok friend zone-ban lenni..

Egyébként köszönöm a válaszokat! Akadt közöttük pár segítőkész komment is!

2024. febr. 22. 11:32
 13/29 anonim ***** válasza:

talom lettél öreg xd.

talán 1x 2x megtudod dugni de nem több kár rá energiát pazarolni.

2024. febr. 22. 21:32
 14/29 gabor49 ***** válasza:
csak egy fellángolas semmi több meg van barátja
2024. febr. 23. 05:28
 15/29 A kérdező kommentje:
#14: Remélem igazad van, bízom benne, hogy elmúlik, de ahhoz az kellene, hogy ne is lássam. Munkahely váltáson gondolkodom.
2024. febr. 23. 11:14
 16/29 anonim ***** válasza:
Ilyen miatt nehogy már munkahelyet válts, nem is egy váláson vagy szakításon vagy túl basszus, egyszerűen visszautasított. Ha ez ennyire mélyen érint, akkor probléma van az önbizalmaddal. Inkább ezen kezdj el dolgozni, ne pedig új munkahely keresésen.
2024. febr. 23. 13:51
 17/29 anonim ***** válasza:
45%

2-es Miért ne lenne normális? Van első látásra szerelem is, legalábbis velem már előfordult.

A fiúnak lehet, hazafelé menet azért mondta meg a lány, hogy van párja, mert nem tetszett neki a fiú. Ha tetszett volna, nem mondta volna el, csak később. De lehet, hogy tévedek, ezért kérjél még egy randevút, és ha belemegy, akkor ne azt mondd, hogy beleestél, ezt ne is érezze, csak azt, hogy jól tudtok beszélgetni, és akkor megkérdezheted, mi a célja, mit fog csinálni a barátjával? Otthagyja?

2024. febr. 23. 15:21
 18/29 A kérdező kommentje:
#17: Igazából én kérdeztem rá (h*lye fejjel), hogy volt-e/van-e párkapcsolata.
2024. febr. 23. 17:39
 19/29 Senior Séf ***** válasza:
35%
Van párja. Na és? Aki nem fülig szerelmes a "párjába" az bárkivel találkozik, folyamatosan mérlegel. Így akit el lehet venni a párjától, azt el is kell venni, mert mindenki úgy jár a legjobban. Jól jársz te, mert lesz csajod. Jól jár a csaj, mert olyan pasija lesz, aki jobban figyel rá. És jól jár a hoppon maradt fiú, mert fiatalon megtanulja, hogy nem a telefont kell buzerálni, ha van valakije, hanem a kapcsolatot, a szerelmet ápolni.
2024. febr. 24. 19:15
 20/29 anonim ***** válasza:

#19 nehogy rábssz később, hogy a te párod is így gondolkodik majd.

Elszeretni más nőjét nem fair játék, más téma hogy manapság még helyeslik is.

2024. febr. 25. 17:11
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!