Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit jelent, ha beszélni akar legközelebbi talin arról, h kinek mi a szándéka / elvárása? (Több lent)
Barátnőm által megismerkedtem egy sráccal (egy random tema miatt kötött össze minket messengeren) es elkezdtünk chatelgetni, ahol mellesleg kiderült, mindketten kapcsolatot keresünk. Annyiban hagytuk a dolgot, neha par heten keresztül írogattunk, de semmi komoly es végül személyesen is taliztunk. Ott mindkettőnk részéről érezhető volt a “kèmia” minden téren, de semmi sem történt, csak jót beszélgettünk es búcsúzáskor megkérdezte, adhat-e puszit es h majd ezt a talit megismetelhetnenk. Majd ezután megint írogattunk random es megbeszéltük, h jol éreztük magunkat es vonzódnank is a másikhoz. Második tali is jol sikerült, jót beszélgettünk, nevettünk, stb, s mivel o fizette az italt, amit ittunk, említettem, h en fizetem a sajatom, mondta, h majd legközelebb en fizetek es a végen megbeszéltük h majd ismét randizunk de en lebetegedtem. Azóta par naponta váltottunk üzenetet es megbeszéltük h ha jobban leszek, talizunk megint, persze csak ha nem gondolta meg magat. Erre irta h nem, mert szívesen találkozna velem ismét, viszont szerinte akkor mar meg kellene beszélnünk, h kinek mi a szándéka es a várakozása az egésszel kapcsolatban es nem ertem, h a harmadik talin miért akar errol beszélni… nekem nagyon bejön a srác es amikor beteg voltam, akkor sokat is irtam neki es lehet sok volt es o nem is akar komolyat… szóval eddig egy kapcsolatom volt es lehet h en aggódom tul h azert akar beszélni mert o nem akar semmi komolyat, nálam meg azt érzi h en többet akarok? A barátnőmet is kérdezte hisz o jobban ismeri de o sem tudja es nagyon aggódom… majd csak jövő heten talizunk.
En 20as éveim közepén vagyok o pedig mar 30as éveiben
Miért ne beszélhetné meg? Normális dolog.
Ez nem döntést jelent, hanem szándékot.
Ne csinálj ebből problémát.
Hallgassad meg és nyugodtan mondhatod: "Nem játékból vagyok veled az biztos, de nekem sok mindent át kell gondolnom. Nagyon örülök, hogy ilyen őszinte vagy velem".
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!