Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Ismerkedéskor mikor érdemes...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ismerkedéskor mikor érdemes közölni (mennyi idő után) hogy alkoholista vagyok?

Figyelt kérdés

Jelenleg absztinens, tehát egyáltalán nem iszom, közel 1 éve (márciusban leszek 1 éves). Ez még nem sok idő, de azért nem 2 hete nem iszom.

Az elején jobb túl esni rajta? Eltitkolni nem akarom, az biztos.

F/33

2024. febr. 21. 13:35
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
Csak nem randizol mostanában? Még a végén dolgozni is fogsz.
2024. febr. 21. 15:42
 12/16 anonim ***** válasza:
Szerintem ezt titkolni mocsok dolog, pláne úgy, hogy rengeteg ember életét tönkretette a szülője/szülei alkoholizálása.
2024. febr. 21. 15:43
 13/16 A kérdező kommentje:
A kérdésben szó sincs róla hogy el akarom titkolni. Azon agyalok mikor mondjam el.
2024. febr. 21. 15:55
 14/16 anonim ***** válasza:
Minél hamarabb. Engem zavarna, hogy nem tudsz megállni 1 pohár után és bmikor visszaeshetsz.
2024. febr. 21. 16:08
 15/16 anonim ***** válasza:

Mikor adódik alkalom. Pl. rendeltek, rákérdez te miért nem alkoholt rendelsz mikor ő igen. És elmondod. Vagy bármi más helyzetben adja a téma.

És amúgy gratula! :)

2024. febr. 21. 18:00
 16/16 anonim ***** válasza:

Bazsika, ezer éve nem írtál. Eskü büszke vagyok rád, hogy kezded rendbehozni az életed, így tovább!

Amúgy nem kell egyből ezzel kezdeni ismerkedésnél, tényleg csak akkor közöld, mikor már kialakult egy kis bizalom.

2024. febr. 21. 20:12
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!