Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Már az első randin érdemes elmondanom azt, hogy alkoholista vagyok?
Figyelt kérdés
Hogy dolgozom ezen és a csak a mai nap nem iszom elvét követve józanodom és józan életre törekszem. Nem akarok hazudni, de elriasztani sem szeretném az illető hölgyet.2022. dec. 12. 21:50
1/9 Noren1989 válasza:
Hidd el, gyorsan kiderül.
De nyugodtan elmondhatod neki akár most is.
2/9 anonim válasza:
Ne mondj semmit. Ha nem veszi észre rajtad, gyorsan szokj le.
3/9 anonim válasza:
Ha még az vagy, mondd el! Hidd el, jobb így.
5/9 anonim válasza:
Én is alkoholista vagyok, csak már 5 éve nem ittam. Ha elmondom, a legtöbben nem is szokták érteni. Szóval többnyire inkább hagyom a témát, vagy más okokat mondok, hogy miért nem iszom alkoholt egyáltalán.
6/9 anonim válasza:
Mit takar az hogy alkoholista vagy? Napi szinten be vagy rúgva?
Szeretnél leszokni?
7/9 anonim válasza:
Én rengetegszer posztolok síelésről fotót hogy arra hivatkozhassak amiért immár állandó jelleggel vörös az arcom
9/9 anonim válasza:
Ne aggódj látszik az, meg érződik is annak, aki nem az. :))
Előbb szokj le, ami nem lesz könnyű. Utána gondolkozz párkapcsolaton.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!