Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok mért nincs bennetek annyi tartás hogy megmondjátok hogy nem tetszik valaki?
Figyelt kérdés
2010. okt. 24. 19:48
11/23 anonim válasza:
UtolsóXD
Amúgy én pont ilyen cipőben járok
Nem jön be a srác de nem akarom megbántani szegényt
Akit meg szeretek annak nem kellek
Ez van :S
12/23 anonim válasza:
Én megmondom,nincs értelme húzni az időt.
18/L
13/23 A kérdező kommentje:
utolsó válaszadónak köszönöm. és ne felejtsétek előbb utóbb úgy is megbántódunk de ha rögtön az elején megmondjátok akkor talán tiszta lazán vesszük szal jobb előbb hidjétek el.
2010. okt. 25. 23:33
14/23 anonim válasza:
Megmondom én, ha kérdezik :) Egyébként ha nem tetszik a fiú annyira, hogy járjak vele, akkor nyílván nem úgy viszonyulok hozzá, mint a potenciális nagy ő-höz :D Ebből meg igazán le lehetne szűrni, hogy nem akarok tőle semmit.
15/23 anonim válasza:
hallod én bárkit bármikor úgy elutasítok,hogy csak néznél...:D
ne általánosíts:)
17/23 anonim válasza:
az ilyen lanyok undoritoak. nem akarjak megmondani a fiunak mert imadjak hogy fontosak,korulottuk hemzsegnek a fiuk,igy az egojuk magasabb... es nem tudnak rajonni hogy akkora bu...n...kok. meg a k...u ...r...vak is jobbak. azok legalabb tudatjak mit akarnak. ezeknek a lanyoknak nincs onbizalmuk,felnek es a tarsolyukba akarjak tartani hogy azert megis csak jo hogy van valaki akinek kellenek igy no az onbizalmuk. eretlen libak!!
18/23 anonim válasza:
Akkor most írhatnának egy olyan kérdést is h
Pasik miért b*sszátok át a csajokat?
19/23 anonim válasza:
Lányok meg lehet egyenesen, és nem bántóan mondani, hogy nem jön be. Ennyi.
20/23 anonim válasza:
Meg lehet azt mondani, hogy ne haragudj, rájöttem, hogy nem téged kereslek pl. Nem kell mellébeszélni, hogy legyünk inkább haverok, stb.
A 13.58-as meg hülyeséget írt, mert ha megdöglött a tehenem, dögöljön meg a máséis? Marhaság.
Nem azt kell megbántani, aki nem méltó rá! Érted 13.58-as?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!