Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Találkoznál olyannal akivel megvan beszélve a randi de addig nem ír, nem keres?
Pl cseteltetek, néha összefutottatok már pár percekre. Aztán egy hosszabb rendes randit is lebeszéltetek pár nap múlva tehát ismét találkoztok és több órás lesz.
Csak épp addig meg le se ejt kb. Nem ír, nem hív, nokontakt van.
És ha el is mennétek a randira ezek után, hogy állnátok hozzá?
Te miért nem hivod fel?
Kizárólag csak a férfitól kell ezt elvárni?
Neked ez valami fétised? Rendszeresen írsz ki kérdéseket, hogy így lesz.r a pasi, meg úgy, és hogy dobbantani fogsz:-)
„Azert mert ha semmit nem is ír, de legalabb akkor valentinnapra odaböföghetett volna vmit ha már meg akar d.gni, legalább ennyit tenne bele.”
Ezen jót mosolyogtam, egyértelmű trollkodás elvárni a "Boldog Valentint" úgy, hogy együtt sem vagytok, alig ismeritek egymást.
Ha ennyire tudod, hoby nem őt akarod, akkor mit pattogsz??
Szerintem teljesen jó, hogy élőben ismerkedtek, és nem pötyörésztek.
Amúgy Valentinnak hívnak, vagy mit pattogsz ezen annyira?? Haaagyd már, kitalált ünnep. Az egész csak arra megy, hogy monetizálják a szerelmet. Hülye az, aki csak ezen a napon szereti a párját. Olyat keress, aki minden nap gondol rád. Bár ha te ilyen valentinos típus vagy, akinek csak febr 14-én jut eszébe a szerelem, akkor jobb lene, ha békén hagynád a normális embereket ezzel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!