Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ilyen viselkedés után találkoznátok még ezzel a nővel?
Eléggé az elején jártunk még egy nővel (az egyszerűség miatt legyen itt most Kati), sokat találkoztunk, jól elvoltunk. Elég határozott karakán csaj. Magas, 179 cm, én 182 cm. Ez lényeges infó lesz később. Tegnap volt egy baráti összejövetel ahova elvittem magammal. Csak felületesen ismerték egymást a barátaimmal. A legjobb haverom is ott volt a párjával. Tudni kell, hogy a haveromnál óvatosan kezdeményezett még pár éve Kati, de a haverom nem akart vele semmit, normálisan a tudtára adta. Mivel ez évekkel ezelőtt volt, most nem foglalkoztam vele.
Az összejövetelen kicsit iszogattunk is, Kati főleg és egy idő után egyre kínosabb lett. A haverom párja próbált vele normálisan beszélgetni de Kati alig reagált. A haverom nálam is magasabb 190 cm körüli magas, a párja meg csak kb 160 cm. Sokszor felemeli őt egy csók miatt, de eddig senki nem akadt ki ezen. Kati viszont elkezdett megjegyzéseket tenni, hogy elég furán néznek ki ekkora különbséggel. Hogy nem fél-e a haverom párja, hogy kistestvérnek nézik. Aztán azt mondta, hogy legalább nem kell letérdelnie, ha arról van szó. Itt kb mindenki egyszerre reagált, de én voltam a leghangosabb, hogy azonnal szedje a kabátját és menjen, ne is lássam többet. Kati akkor kicsit ijedten nézett, hogy csak viccelt de mondtam hogy erre nem vagyunk kíváncsiak és nem tűröm, hogy sértegesse a barátaimat. Elment végül, rengeteg üzenetet írt azóta de semmit nem válaszoltam még. Elment a kedvem az egésztől, majd este megírom neki is de érdekelne a ti véleményetek is.
29F
Ez a Kati eléggé alpári egy teremtés.
Én hagynám.
Be volt baszva és?
Te veled lehetnek gondok!
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!