Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Akik nem érdekelnek azokkal talalkoznátok? Illetve vissza írnátok , ha valakit nem nagyon csíptek?
Elmondtam egy srácnak akivel néha-néha találkoztam randi szerűen,hogy nagyon tetszik.Én randizásnak vettem ezt,de nem tudtam ő minek veszi. Eléggé érdekes módon viselkedett, sosem tudtam eldönteni, hogy érdekes-e vagyok neki,de mégis többször találkozott velem... Amikor megmondtam, hogy mit érzek, akkor ő pozitívan reagált rá, és ő is mondta hogy nagyon szimpatikus vagyok és nagyon bő válaszban volt megfogalmazva. De mégis, hiába megnyílt ebben a témában, mégsem tesz újabb lépést...
20/l és 23/f
Nem foglalkoznék vele! Épp csak a lábad nem tetted szét..
Ha erre nem lép, akkor kár rá várni!
3# Hát mert a többi túl nagy :D.
Valahogy a 30asokat nem fogom meg de a 40sekel én szeretnék, mert túl sok az év közöttünk.
4# értem, hát igen ezért is kérdeztem, mert azt éreztem, hogy illem miatt...
5# kb. :D , de lekoptatni és miért nem lehet , ha nem vagyok elég esetleg XD...
Kérlek ne vitatkozatok :D
Lehet az aktuális nem illik hozzám, vagy ki tudja mi van szegény fejében XD... De attól nem biztos , hogy a többi hasonló korú ugyanolyan rossz vagy rosszabb lesz. A 30 évesek sem mindig érettek... Na meg nem a kor volt a kérdésem :D
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!