Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért háborodott fel azért, mert nem akarok ismerkedni?
Figyelt kérdés
Ma elmondtam egy idősebb házas férfi barátomnak, hogy rám hajtott egy férfi, vagy legalábbis flörtölni/ismerkedni akart velem, de én nem nyitottam. Amúgy is ma találkoztunk először és csak pár szót váltottunk... Miután ezt elmondtam az ismerősömnek, kiakadott, hogy nem adtam esélyt a fickónak...
Miért érdekli őt, hogy én ismerkedek vagy sem? Még olyat is mondott, hogy beleütne a falba olyan ideges, meg hogy menjek akkor apácának...
febr. 14. 20:38
11/15 A kérdező kommentje:
Dehogy jó ez nekem. Ez azt jelenti hogy tartanom kell tőle a távolságot...
febr. 15. 06:25
12/15 anonim válasza:
Ha az elutasított fél nem akadékoskodott és elfogadta akkor kulturáltan viselkedett. Ellenben az ismerősöddel. Legközelebb ne legyél vele ennyire bizalmas. Jól teszed ha tartod a tisztes távolságot.
13/15 anonim válasza:
11
Szerintem is hagynod kéne, hogy egyszer kétszer ágyba bújjon veled, aztán meglátod mi lesz.
14/15 anonim válasza:
"elmondtam egy idősebb házas férfi barátomnak, hogy rám hajtott egy férfi, vagy legalábbis flörtölni/ismerkedni akart velem, de én nem nyitottam."
Mi köze hozzá??
15/15 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a normális válaszokat.
febr. 16. 13:07
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!