Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csak engem zavar, ha az akivel talalkozgatok mindenkit lajkolgat? Ezt miert kell?
18 evesen meg azt mondom nem eleg erett egy ferfi, de amikor valaki 40 evesen is igy viselkedik. Miert?
En 29 vagyok, nincs onbizalomhianyom, tokeletesen tisztaban vagyok az elonyeimmel es a hatranyaimmal is.
Talalkoztam parszor valakivel, aki egyebkent tokeletes lenne nekem kulsoleg es belsoleg is, a szex is jo, de kivagyok ettol a boldog boldogtalant belajkolok felfogasatol. Mar egyszer elmondtam ezt neki, valamennyit valtozott, de ugyanugy. Szerintem ez tiszteletlenseg. Belegondolok, hogy mennek vele az utcan, es ezek a lanyok meg setalnanak velunk szembe, inkabb nem is mennek vele nyilvanos helyre.
Nem arrol van szo, hogy nem gondolhatja valakirol, hogy most o jo no, jo ez a kep stb, de ez a lajkolas mar olyan, hogy o a no tudtara is adja, hogy neki tetszik. Es ez nagy kulonbseg. Tiszteletlen. Az elmult kb 2 honap alatt, amiota talalkozok vele, kb 30-an irtak ram Facebookon, es en nem foglalkoztam senkivel. Annak irtam vissza, akit ezer eve ismerek, de semmi olyat. Bejeloltek nem tudom 20-an de nem reagaltam arra se. Az Instagramon kovetnek vagy 1000-en, en kovetek kb 20 embert, es megneztem, 3 olyan kepet lajkoltam amiota Instagramom van, ami nem vicces kep volt, hanem valaki kepe. (1embere egyebkent) Facebookon, szerintem osszesen lajkoltam 10 kepet.
Tok zavar, hogy ameddig en elutasitok miatta 50 embert, o ‘kezdemenyez’ 50-nel… es mondtam neki, hogy jol van, felolem azt csinal amit szeretne, csak akkor beszeljuk meg, hogy nem gondolunk semmit komolyan, nem vesszuk egymast komolyan, hetvegente talalkozunk es ennyi, de o azt mondta o nem igy szeretne. Akkor nem ertem.
"volt nem 1 olyan is akinek egyebkent reagaltam volna"
Miért nem tetted? Még megteheted.
Hát ha meg olyan prolis, közönséges képeket lájkolgat, akkor ez azt is jelentheti (!!lehetőség, nem biztos állítás), hogy neki ez is bejön. Onnantól te döntöd el, kell-e olyan pasas aki a közönséges nőkre bukik.
(Sztem az ízlés elég sokat elárul egy emberről)
10 En nem tudom, hogy nem fogalmazok erthetoen, vagy mi a baj, de leirtam ketszer lehet, hogy haromszor is, hogy en nagyon sokszor elmondtam, hogy talalkozgathatunk nem komolyan, es akkor ahogy te is mondod, mindenki azt csinal amit akar. De o az, aki minden alkalommal azt mondta, neki az nem jo, o nem tud engem nem komolyan venni.
11 Mert nem beszelgetek 200 emberrel, ha egyszer valakivel talalkozgatok.
12 Igen, olyat is. Csak olyan erdekes, hogy amikor talalkozunk teljesen mas a szemelyisege, tok nem passzol ezekkel a lajkolgatasokkal. Ezert nem is ertem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!