Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok,nők,mit szólnátok egy olyan komoly kapcsolathoz,akár házassághoz, ahol direktben nem költöztök össze?
Lehet,hogy lehetetlent keresek, de egyszerre vágyom egy komoly kapcsolatra, ugyanakkor összeköltözni nem vagyok hajlandó senkivel. Egyes barátaim szerint a kettő kizárja egymást, de én ebben nem vagyok biztos.
Van egy saját felújított ,komfortos lakásom, ahol nagyon jól érzem magam egyedül, kapcsolatot csak úgy tudok elképzelni,hogy a lánynak is van egy lakása, és adott esetben lehetünk akár együtt is a napok többségében,hogy hol nálam,hol nála, de én igénylem néha az egyedüllétet is,és kellenek olyan napok is,amikor csak én vagyok egyedül, kell a tudat,h a saját lakásomba bármikor visszavonulhatok. Igazán hosszútávon csak így tudna működni, én nem vagyok ellene a házasságnak, gyerekvállalásnak sem, csak valamennyi szabad térre mindenképp szükségem van. Nagyon önző dolog ez tőlem? Vagy ez akár egy működőképes dolog is lehet, csak meg kell találnom egy hasonló partnert,aki szintén igényli a privát teret.
Úgy tudom Soma mamagésa is igy csinálja. Van külön lakása, ha úgy érzi egyedüllétre van szüksége.
Mondjuk náluk volt mindkét oldalon szeretői viszony is.
Az átlag embereknek ezt szerintem nehéz lenne finanszírozni.
Szerintem egy jó kapcsolatban nincs ilyesmire szükség. Viszont olyanban, ahol nyírja egymást a pár, ott 200 nm, vagx két lakás sem hinném, hogy elegendő...
33: Én már meg nem mondom, melyik két Hollywood-i házaspár volt, akit erről kérdeztek, állandóra New York-ban laknak, hogy mi a Hollywood-i sztárok közt oly ritka, több évtizedes házasságuk titka.
Az egyik pár azt mondta: az, hogy külön lakásban laknak.
A másik pedig azt, hogy külön fürdőszobájuk van.
A külön fürdőszobáról meg Korda Gyuri es Klárika jutnak eszembe. Ők is mondták, hogy nekik külön van és nem mennek egymáséba.
Amúgy nem hinném, hogy ezek lennének a hosszú házasság titkai, mert a földön nagyon sokan élnek meg éltek le teljes házasságot külön lakás meg külön fürdőszoba nélkül...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!