Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Lányok,nők,mit szólnátok egy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok,nők,mit szólnátok egy olyan komoly kapcsolathoz,akár házassághoz, ahol direktben nem költöztök össze?

Figyelt kérdés

Lehet,hogy lehetetlent keresek, de egyszerre vágyom egy komoly kapcsolatra, ugyanakkor összeköltözni nem vagyok hajlandó senkivel. Egyes barátaim szerint a kettő kizárja egymást, de én ebben nem vagyok biztos.

Van egy saját felújított ,komfortos lakásom, ahol nagyon jól érzem magam egyedül, kapcsolatot csak úgy tudok elképzelni,hogy a lánynak is van egy lakása, és adott esetben lehetünk akár együtt is a napok többségében,hogy hol nálam,hol nála, de én igénylem néha az egyedüllétet is,és kellenek olyan napok is,amikor csak én vagyok egyedül, kell a tudat,h a saját lakásomba bármikor visszavonulhatok. Igazán hosszútávon csak így tudna működni, én nem vagyok ellene a házasságnak, gyerekvállalásnak sem, csak valamennyi szabad térre mindenképp szükségem van. Nagyon önző dolog ez tőlem? Vagy ez akár egy működőképes dolog is lehet, csak meg kell találnom egy hasonló partnert,aki szintén igényli a privát teret.

febr. 12. 22:43
1 2 3 4
 31/38 anonim ***** válasza:
100%
Gyerekkel ezt kizárólag ugy tudnám elkepzelni, nőként, hogy nekem ugyanúgy meglegyen az elvonulási lehetőségem. Tehát nem úgy, hogy én 24/7 ott vagyok a gyerekkel, a férjem meg gondol egyet néha és lelép. Amíg szopik a baba, addig legyünk együtt mind, mert kell a segítség. Amikor már nem, akkor ugyanannyi időt tölthet ő is egyedül és én is, tehat azalatt ő van a gyerekekkel. Ha ez így megfelel, akkor bevallalnám. Gyerek nelkül oedig tényleg semmi akadályát nem látom egy ilyennek, ha anyagilag is megtehetik a felek.
febr. 13. 13:03
 32/38 A kérdező kommentje:
#31 Jaja, így gondoltam én is,hogy nekem is,meg a páromnak is legyen szabad tere, így lehetnek olyan napok akár,hogy én vagyok a gyerekkel,aztán meg ő,meg persze közösek is.
febr. 13. 16:26
 33/38 anonim ***** válasza:
55%
Lehet így, de ebből nem lesz tartós kapcsolat. Ha meg gyerekvállalás, akkor te csak látogatod majd őket? Elég éretlen felfogás. Lesz nőd így is, de komolyan senki se fog venni. Egy házasság akkor működik ha együtt vagytok. Egyébként én is és a férjem is olyanok vagyunk h néha szeretünk elvonulni, erre megvannak a házban a szokásos helyek, de h ne éljünk egy háztartásba el se tudnám képzelni.
febr. 13. 16:56
 34/38 anonim ***** válasza:
100%
Külföldön ez nem egy ismeretlen jelenség, úgy hívják Living Apart Together (LAT). Az első pár kommentet olvasva, megvan az a réteg, akik nyitottak lennének ilyen típusú kapcsolatra, szóval nem tűnik reménytelennek a helyzet. Szerintem csak annyi a lényeg, hogy ez az ismerkedés kezdeti szakaszán már le legyen tisztázva, ne később érje váratlanul a másik felet, hogy te nem gondolkodsz közös otthonban.
febr. 13. 17:36
 35/38 anonim ***** válasza:

Úgy tudom Soma mamagésa is igy csinálja. Van külön lakása, ha úgy érzi egyedüllétre van szüksége.

Mondjuk náluk volt mindkét oldalon szeretői viszony is.

Az átlag embereknek ezt szerintem nehéz lenne finanszírozni.

Szerintem egy jó kapcsolatban nincs ilyesmire szükség. Viszont olyanban, ahol nyírja egymást a pár, ott 200 nm, vagx két lakás sem hinném, hogy elegendő...

febr. 14. 11:00
 36/38 anonim ***** válasza:

33: Én már meg nem mondom, melyik két Hollywood-i házaspár volt, akit erről kérdeztek, állandóra New York-ban laknak, hogy mi a Hollywood-i sztárok közt oly ritka, több évtizedes házasságuk titka.

Az egyik pár azt mondta: az, hogy külön lakásban laknak.

A másik pedig azt, hogy külön fürdőszobájuk van.

febr. 14. 13:37
 37/38 anonim ***** válasza:

A külön fürdőszobáról meg Korda Gyuri es Klárika jutnak eszembe. Ők is mondták, hogy nekik külön van és nem mennek egymáséba.

Amúgy nem hinném, hogy ezek lennének a hosszú házasság titkai, mert a földön nagyon sokan élnek meg éltek le teljes házasságot külön lakás meg külön fürdőszoba nélkül...

febr. 14. 17:23
 38/38 anonim ***** válasza:
A középkorú korosztályban az elvált nők többsége erre vágyik. Jó szex, hűség, de nem kell házi cselédnek lenni. Mivel nyilván fiatalabb nőre vágysz, köztük nem valószínű, hogy találsz ilyet.
febr. 14. 21:46
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!