Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Lányok,nők,mit szólnátok egy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok,nők,mit szólnátok egy olyan komoly kapcsolathoz,akár házassághoz, ahol direktben nem költöztök össze?

Figyelt kérdés

Lehet,hogy lehetetlent keresek, de egyszerre vágyom egy komoly kapcsolatra, ugyanakkor összeköltözni nem vagyok hajlandó senkivel. Egyes barátaim szerint a kettő kizárja egymást, de én ebben nem vagyok biztos.

Van egy saját felújított ,komfortos lakásom, ahol nagyon jól érzem magam egyedül, kapcsolatot csak úgy tudok elképzelni,hogy a lánynak is van egy lakása, és adott esetben lehetünk akár együtt is a napok többségében,hogy hol nálam,hol nála, de én igénylem néha az egyedüllétet is,és kellenek olyan napok is,amikor csak én vagyok egyedül, kell a tudat,h a saját lakásomba bármikor visszavonulhatok. Igazán hosszútávon csak így tudna működni, én nem vagyok ellene a házasságnak, gyerekvállalásnak sem, csak valamennyi szabad térre mindenképp szükségem van. Nagyon önző dolog ez tőlem? Vagy ez akár egy működőképes dolog is lehet, csak meg kell találnom egy hasonló partnert,aki szintén igényli a privát teret.

febr. 12. 22:43
1 2 3 4
 1/38 anonim ***** válasza:
100%
Van olyan ismerősöm ahol ez működik 20 éve...de jóval nehezebb ilyet találni.
febr. 12. 22:45
 2/38 anonim ***** válasza:
100%

Én így tervezem.

Aztán persze idővel változhat.

febr. 12. 22:47
 3/38 anonim válasza:
85%

Mintha magamat olvasnám :D

Én is pontosan ilyen vagyok, csak nőben :)

Nekem volt már ilyen kapcsolatom, és működött.

febr. 12. 22:49
 4/38 anonim ***** válasza:
100%
23/N és azt hittem ezzel egyedül vagyok. Úgy látszik nem.
febr. 12. 22:50
 5/38 anonim ***** válasza:
100%

Ha gyerek is képben van akkor ez szerintem működésképtelen lenne. Neki kicsit nehéz lenne elmagyarázni, hogy amúgy a fater szeret ám téged, csak nem annyira hogy veled lakjon. Meg mikor az első hónapokban (rossz esteben években) a feleséged 0-24 szívna a babával, úgy hogy kb wc-re menni nem tud egyedül, akkor ő is hamar kivágna ha előhúznád az egyedül elvonulós kártyát.

Ha a gyerek nem feltétlen kell, akkor akár működhet is. Bár azért ma itthon kevesen tehetik meg anyagilag, hogy ilyen passziók miatt több lakást tartsanak fent, a legtöbb fiatal örül ha közösen tudnak venni valamit. Úgyhogy nem csak a lelki beállítottság a kérdés, hanem az anyagi helyzet is. Ez már két elég kemény szűrő. Nem lehetetlen hogy találsz ilyen nőt, de az is benne van bőven a pakliban hogy nem.

febr. 12. 22:52
 6/38 A kérdező kommentje:

Nekem megvan bőven a keretem ahhoz,hogy több lakást is fent tudjunk tartani.

Nyilván ha gyerekem lenne, akkor abban az időszakban,amikor nagyon kicsi még, ott lennék végig mellette. Később is próbálnék minél többet beleadni,de néha azért igényelném,h külön is legyek,de bármikor számíthatna rám,szerintem többet tudnék adni neki úgy,ha nem folyton együtt vagyunk,hanem amikor igen,akkor minőségi időt eltölteni.

febr. 12. 23:08
 7/38 anonim ***** válasza:
100%
Gyerekkel fura lenne, mondjuk én nem szeretnék, de úgy szerintem vállalható teljesen, hogy van két külön lakás, és mondjuk nem arról van szó, hogy csak szexelni jártok össze meg picit dumálni, hanem több az együtt töltött idő, de néha le lehet lépni az üres lakásba. Tehát az az alap, hogy együtt vagytok, de ha valaki mondjuk hobbizni vagy csendben pihenni akar, akkor mindenki megy a saját lakásába. Én imádok egyedül lenni itthon, de a komoly kapcsolat számomra ott kezdődik, hogy ugyanabba az ágyba fekszünk le minden este. Addig csak járogatunk, ráadásul rühellem a találkozószervezéseket is, az együttélés kényelmesebb, sokkal spontánabban lehet alakítani a dolgokat. De az teljesen jó, ha van hova elvonulni.
febr. 12. 23:11
 8/38 anonim ***** válasza:

6: Én is így gondoltam, és nekem is megvan a keretem.

De valószínűleg már nem fogok gyereket vállalni.

febr. 12. 23:15
 9/38 anonim ***** válasza:
100%
Vegyél el feleségül!!!!! Van saját lakásom is.😌
febr. 12. 23:17
 10/38 anonim ***** válasza:
62%
Nekem ez szexkapcsolatnak hangzik.
febr. 12. 23:29
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!