Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok,nők,mit szólnátok egy olyan komoly kapcsolathoz,akár házassághoz, ahol direktben nem költöztök össze?
Lehet,hogy lehetetlent keresek, de egyszerre vágyom egy komoly kapcsolatra, ugyanakkor összeköltözni nem vagyok hajlandó senkivel. Egyes barátaim szerint a kettő kizárja egymást, de én ebben nem vagyok biztos.
Van egy saját felújított ,komfortos lakásom, ahol nagyon jól érzem magam egyedül, kapcsolatot csak úgy tudok elképzelni,hogy a lánynak is van egy lakása, és adott esetben lehetünk akár együtt is a napok többségében,hogy hol nálam,hol nála, de én igénylem néha az egyedüllétet is,és kellenek olyan napok is,amikor csak én vagyok egyedül, kell a tudat,h a saját lakásomba bármikor visszavonulhatok. Igazán hosszútávon csak így tudna működni, én nem vagyok ellene a házasságnak, gyerekvállalásnak sem, csak valamennyi szabad térre mindenképp szükségem van. Nagyon önző dolog ez tőlem? Vagy ez akár egy működőképes dolog is lehet, csak meg kell találnom egy hasonló partnert,aki szintén igényli a privát teret.
Álom kapcsolat lenne az ilyen.
De erre már csak sok éves házasság után jöttem rá...
Ami a legnagyobb előnye lehet, hogy egy ilyenben nagy valószínűséggel nem ütnék fel a fejüket a szürke hétköznapokból fakadó problémák...
Viszont én is azt mondom, ez csak gyerekvállalás nélkül működhetne.
#21 vagyok. Mondjuk hogy is érted valójában ezt?
-külön lakásban laktok, és csak találkozgattok, közös programokat szerveztek, meg egyszer egyiknél, máskor másiknál találkoztok. Tehát mint egy együttjárás
-vagy egy lakásban laktok, de te fenttartasz egy másikat arra az eshetőségre, hogy ha úgy tartja kedved, el tudjál vonulni.
Mert én az elsőre gondoltam. A második verzió már nem lenne bejövős.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!