Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Jobb úgy találkozni valakivel, hogy nem feltétlen randizunk, hanem csak barátilag?
Huszonéves volt barátnőmmel (idegen volt, neten ismertem meg) még ülni sem kellett a padon. A Plázába szerveztem le a talit, de amint megláttuk egymást, már smároltunk is, aztán mentünk fel hozzá szexelni.
Nekem nincs szükségem a mainstream vonalra, ami megvásárolja a nők figyelmét valamivel, és húzza-halasztja a dolgokat, aztán még lehet akkor sem jön össze a dolog.
Ezert mondom, hogy király vagyok, mert erre a pasik többsége nem képes.
Látszik, hogy te még sosem voltál erősen egy pasi hatása alatt sem. Ellenkező esetben tudnád, hogy ha egy nő erősen egy pasi befolyása alá kerül, akkor megszünik racionálisan gondolkodni. Lead az igényeivel, változik a gondolkodása is.
De ez igaz a pasikra is.
Nézd meg a szerelmi csalódásnál mi történik az embereknél. Kigyúrt haverom maga mesélte, hogy volt egy idő, mikor olyan erős volt, hogy a vasat meg tudta volna rágni, de mikor otthagyta a csaja, patakzott a szeméből a könny.
Minden az érzelmeken múlik. Minél erősebbek az érzelmek, annál kevesebb a racionális gondolkodás, annál inkább fordul ki az ember önmagából.
De ez nem új dolog. A mamutvállalatok ezzel kaszáltak dollármilliókat, hogy a termékeikkel emberi (érzelmi) szükségleteket elégítettek ki. Sokaknak pl. nincs szüksége 300 000 Ft-os almás telefonra, de jól érzik magukat tőle, hogy van egy ilyen luxuscikkük... Ezt a cég vezetői valószínűleg jól tudják.
De ez már másik téma.
Világos, csakhogy neten 2-3 nap csetelgetés után nem fogok olyan hatalmas érzelmeket produkálni senki iránt, hogy bármi beleférjen. (Tovább meg nem húznám, mert utálok csetelni idegenekkel.) Illetve nem mindenkit vezérelnek ilyen szinten az érzelmei. Pontosan tudom, milyen téren vagyok érzelmesebb és milyen téren nem, emberek terén pl pont nem, de ja, az almás telefontól én is jobban érzem magamat, ezért vettem, nem a szükség miatt. :D
Férfiakban meg azt szeretem, ha látom, hogy valamit hajlandóak tenni is (a kávémeghívás meg azért nem a lehozom a holdat is kategória), nem csak úgy na gyere ugorj a fszomra mert jó csaj vagy a hozzáállásuk, ez rohadtul taszító, az ilyen no effort srácok szerintem azoknak jönnek be, akik unalmukban meggebednek már otthon pasi nélkül aztán mindegy csak alakuljon már valami. (Ez nem zárja ki, hogy igen, a hatásod alatt van a csaj, de pont ezért, mert eleve teret enged bárkinek.)
"Az igazi szerelem több, mint egyszerű, romantikus vonzalom, az barátság is egyben. Ha igazi szerelmet akarsz találni, először igazi barátot kell találnod. Gyakran hisszük, hogy az erős fizikai vonzalom a szerelem alapvető követelménye. Ez nem jelenti azt, hogy a fizikai vonzalom nem fontos egy szerelmes kapcsolatban, de ha igazi szerelmet akarunk, észre kell vennünk, mit takar a külső, mi rejtőzik az emberben. Antoine de Saint-Exupéri mondta: Csak akkor lélegzünk szabadon, ha egy rajtunk kívül álló közös cél köt össze bennünket... ilyenkor ráeszmélünk, hogy szeretni nem annyit jelent, mint egymás szemébe nézni, hanem azt jelenti: együtt nézni ugyanabba az irányba! A Bibliában is az áll, hogy nem tudnak ketten együtt utazni, ha nincs közöttük egyetértés. A közös meggyőződés, érdeklődési kör és célok, a kölcsönös tisztelet és elragadtatás a hosszantartó szerelmes kapcsolat alapja. Az egész életen át tartó szerelmes kapcsolatot éppen a barátság köti össze. Sokan hibát követnek el, amikor azt gondolják, hogy a szerelem a fizikai vonzalomból jön létre. Elfelejtik, hogy a külső nem örök, a szépség napról napra halványul. A szerelem, amely barátságból és tiszteletből fejlődik, minden egyes nappal erősebb lesz. Ezért ahelyett, hogy csak a fizikai vonzódásra fordítanánk a figyelmet kapcsolataink kialakításánál, jobb, ha olyan társat keresünk, aki osztja nézeteinket, egyetért értékrendünkkel és közös céljaink lehetnek. Ha nincs bennünk semmi közös a másik emberrel, nem valószínű, hogy hosszantartó közeli kapcsolat alakul ki köztünk. Éppen ezért, az egyik legjobb kérdés, amit feltehet magának az ember, amikor azon gondolkodik, hogy megfelelő -e számára a másik ember arra, hogy leélje vele az életét, a következő: "Ő a legjobb barátom?" Ha a válasz "nem", akkor alaposan el kell gondolkodnunk, mielőtt ennek az embernek szentelnénk az életünket. Sok kapcsolatot mentett már meg a barátság. A barátságot fel lehet építeni, csak meg kell találni a közös pontokat, közös érdeklődési kört, olyan tevékenységet, amit együtt tudnak folytatni."
(Adam Jackson)
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!