Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Első randira lehet vinni ajándékot?
Figyelt kérdés
Online ismerkedésből lesz első randim. Sosem ismerkedtem még így "látatlanba", "vadidegen" lánnyal. Ilyenkor ha viszek pl. egy csokit az sok, vagy kellemetlen?
25f
2024. febr. 10. 11:47
11/13 anonim válasza:
6 mert mondjuk örül hogy randizhat vele hogy találkoztak beszéltek egyutt töltik az időt? Az ajándék azert azjándék mert nem viszonzást várnak nem csereüzlet hogy akkor adok ha. Hanem mert szivesen adják barmi is torténjék.
12/13 anonim válasza:
Nekem rosszul esne. Mint mikor megbeszéljük, hogy nem ajándékozunk karácsonykor, a másik hoz ajándékot, én meg ott állok üres kézzel.
13/13 anonim válasza:
Nekem nőként kellemetlen lenne.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!