Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Manapság szoktak valami ajándékot vinni az első randira?
Szombaton lesz az életem első randija de úgy gondoltam hogy nem virágot vinnék a lánynak hanem valamilyen dobozos csokit/desszertet.
Esetleg tudtok ajánlani melyiket vigyem?
A mai világban nagyon ritka szerintem aki virágot visz.
De nem tudom hogy mivan most a fiatalabb korosztályal.
Én 24 éves vagyok a lány 18 éves.
Ha a lány 23-24 lenne szó nélkül virágot vinnék neki.
De szerintem manapság már nem gyakori (a mai lányok nem igazán értékelik de tisztelet a kivételnek!)
Lehet jobban örülne egy csokinak mert ha jól tudom szereti az édességet.
Valamit viszek neki vagyis csokit. Még meg kell tudnom hogy melyiket szereti.
Ebédre hívtam meg egy helyi vendéglőbe...
Ne vigyél ajándékot.
Első randira túl korai.
Én orulnek nagyon egy kis csokinak. Nem kell a legdragabbat, egy milka is tokre megteszi. Az kedves gesztus és nem olyan “nagyon akaros”.
20/l
Furcsa néhány kommentet itt olvasni 😂
Lehet én vagyok túl régimódi vagy nem is tudom. De a páromtól az első randira én is kaptam csokit. Nagyon boldog voltam egyébként tőle hogy ennyire figyelmes es tényleg úgy jön ide mint egy igazi randira illik. Előtte sosem tapasztaltam egyik srácnál sem. És engem ez ami inkább megfog.
20/l
Szerintem ez a lány személyiségétől is függ.
Én például kifutnék a világból, ha hozna valamit az első randira és főleg ne virágot!
A csoki egyébként ebben a melegben tényleg elfog olvadni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!