Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Ha egy pasi elmondása szerint...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha egy pasi elmondása szerint a vékony lányokhoz vonzódik, mindig vékony lányokkal járt, akkor hogy lehet, hogy most nagydarab barátnője van? Ez nem ellentmondás?

Figyelt kérdés

2024. febr. 8. 15:57
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
100%

Nekem sokáig a vékony lányok voltak az ideáljaim, valahogy kicsit a fiúsabb alkatúak jöttek be, vastag combok, széles csípő az kevésbé mozgatta meg a fantáziámat.

Aztán megismertem a barátnőmet, aki ennek az "ideálomnak" az ellentéte és ennek ellenére is megtetszett és már az ismerkedésünk elején volt egy olyan összhang és kémia közöttünk, amit másoknál sosem éreztem és nagyon bele szerettem.

Szerintem hülyeség görcsösen ragaszkodni egy elképzelt ideálhoz, mert tökéletes nem létezik és közben simán lemaradhatunk egy olyan társról, aki mellett boldogok lehetünk és még nem a "megalkuvás" kategória.

2024. febr. 8. 17:02
 12/16 anonim ***** válasza:
100%
A mostani páromnak mindig a teltkarcsúak voltak az ideáljai, mégis egy vékony nőt vett el és 10 évig házasok voltak, azt mondta a szex is isteni volt. Én is vékony vagyok. Az ízlés változhat, nekem pl. tinikoromban a vékony srácok tetszettek, aztán az alacsonyabbak, most a magasabbak és izmosabbak, volt a szőke az ideálom, aztán a fekete…
2024. febr. 8. 17:06
 13/16 anonim ***** válasza:
100%
Nem ellentmondásos. Velem is előfordult már nem egyszer, hogy olyanba szerettem bele, aki külsőre nem az a típus volt, amit akkor mondok, ha valaki megkérdezi, milyen az ideálom.
2024. febr. 8. 17:20
 14/16 anonim ***** válasza:
Hogy a nőknél ez az érzelmekkel változik, azt megtudom érteni.. de a férfiaknál, hááát.. inkább olyan "ez jutott, jó lesz.."-nek hangzik.
2024. febr. 8. 19:09
 15/16 anonim ***** válasza:
Az az ideálja, de nem elvárás, szóval lehet a barátnőjén valami nagyon megfogott, és szimpatikusnak és szépnek látta.
2024. febr. 8. 20:03
 16/16 anonim ***** válasza:
0%
ROnda a vékony nökhöz, de a pina meg kell neki azért
2024. febr. 8. 20:24
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!