Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Mi lehet vele? Átver a pasi...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi lehet vele? Átver a pasi megint?

Figyelt kérdés

Már régóta "ismerkedünk". Általában minden nap szokott írni, de most három napja semmi. Most, tegnap és tegnap előtt is mutatta a facebook online egy rövid időre. Gondolják bármi rosszra?

Annyit tudni kell, hogy úgy ismerkedtünk meg anno, hogy volt felesége, akit akkor letagadott, függetlennek ismertem meg tehát. Azóta már elváltak. Szóval ez felvet kérdéseket a szavahihetőséggel kapcsolatban. Vagy ne gondoljak rosszra?

2024. febr. 6. 18:23
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
76%
Én kajak nem tudom, hogy ezeket valaki kitalálja, ennyire untakozik? Vagy itt tényleg mindenki ebnyire hülye, hogy van egy szituáció, de véltelne sem azt írja le, csak ha már a hamis kérdésre kapott válaszokat ahol nem neki adnak igazat......
2024. febr. 6. 19:09
 12/17 anonim ***** válasza:
100%
Lehet csak megsértődött. Amúgy megmondtad a srácnak, hogy nem akarod ezt a programot vagy csak szimplán nem válaszoltál?
2024. febr. 6. 19:12
 13/17 A kérdező kommentje:
Kb 2x leírtam, h ne erőltesse. Nem hagyta abba és szimplán nem válaszoltam.. De volt már ilyen máskor is. Nem ez az első eset. Sokszor erőszakosabb a kelleténél és így szoktam megoldani, ha nem ért a szép szóból.
2024. febr. 6. 19:17
 14/17 anonim ***** válasza:
34%
Szóval te többször eljátszottad vele, hogy ha nem értetek egyet valamiben bevágod a durcát és nem szólsz hozzá, aztán ha most erre ő azt mondta magában, hogy “akkor lóf@szt a seggedbe”, és ő sem ír neked, akkor átvert? :D
2024. febr. 6. 20:21
 15/17 anonim ***** válasza:
87%
Ha már az elején hazudozik, kerüld el jó messzire. Tapasztalat.
2024. febr. 6. 21:03
 16/17 anonim ***** válasza:
76%

Hát, szerintem nagy nagy piros zászló... Szerintem hülyít, de ez az én véleményem! Aki akar valamit, az jön, ír, keres...

Ismerkedést nem érdemes túl sokáig húzni... Ráadásul házasságból kilépve, egy kezdeti hazugsággal...

A helyedben egy komolyabb levélben megkérdezném tőle, hogy tulajdonképpen merre tartanak a dolgok, mire számíthatsz tőle.

2024. febr. 6. 21:30
 17/17 anonim ***** válasza:
69%

Hazudozik, erőszakoskodik, ha nem szeretnéd, szó nélkül eltűnik, immár 3 napja.

A saját érdekedben hagyd ezt a palit.

2024. febr. 7. 10:25
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!