Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak! Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek is mérgező a viselkedése ? Miért vesztettem
el teljesen az érdeklődést ?
Figyelt kérdés
22 éves férfi vagyok és egy 25 éves nővel ismerkedtem meg online. Az elején többször leszögeztem hogy engem csak alkalmi érdekel . Pont. Azóta tolja a rizsát, főleg tali előtt hogy ő mennyire szeret engem ( soha nem latott élőben csak video hivas )meg szeretne kapcsolatot. Így meg is szabadultam tőle. Par hétre rá, most újra vissza kúszott , úgy volt hogy a héten talalkozunk is, de mikor a tali közeleg, már nem kapcsolatért nyáladzik, hanem egy “társra” vágyik akivel mindent lehet csinálni. Ez szép és jó, megértem őt is, de nekem mások az igényeim, tisztán megmondtam neki hogy keressen mást ebben az esetben. Nem, neki csak én és már kezd lelkiismeret furdalasom lenni attól ahogy játssza az áldozat szerepét, kozben semmi rosszat nem tettem vele. Valószínű az e heti randit is lemondom mert teljesen elvesztettem így az érdeklődést .
Az emberség az a sztoriban hogy direkt ezért nem találkoztam vele eddig . Többször is megmondtam neki hogy én őt becsülöm és adjon egy esélyt magának máshoz. Le nem tudnék feküdni úgy aludni hogy kihasználtam és letiltom . Ő keres többet mint én és az én szívem szorul össze miatta. De ha nem vagyok szerelmes és nem szeretnék kapcsolatot ?
2024. febr. 6. 10:27
22/30 anonim válasza:
Engedd el és ne találkozz vele. Ez a legkorrektebb.
2024. febr. 6. 12:10
23/30 anonim válasza:
Ebben az esetben szakíts még kinden kapcsolatot vele. Nem vagy felelős érte.
2024. febr. 6. 12:43
24/30 anonim válasza:
Nő vagyok. Nekem is volt ilyen hogy rámírtak ismerkedtünk és jeleztem hogy nem szeretnék kapcsolati szinten ismerkedni csak szexkapcsolatot szeretnék.
Szerintem ez így korrekt. A kérdező az elején tosztázta mit akar nem hazudta azt hogy mennyire szereti csak hogy levarázsolja róla a bugyit. Tehát tisztán ment minden.
Az hogy a nő ezt nem fogja kell az a nő hülyesége. És nekem is idegesítő lenne hogy tisztázok valamit amibe belemennek aztán rám akarnák erőltetni amit én nem szeretnék. Erőszakos és hazug a nő.
Miért? Mert azt jelezte oké neki a szexkapcsolat közben próbálja a kérdezőre erőltetni magát. Ennyire egyszerű. Nem normális...
2024. febr. 6. 13:59
25/30 anonim válasza:
21 Hát akkor várj egy kicsit olyanra akit tudsz szeretni. Mert itt van pl a 24-es, vele lehetnél, de ő meg valószínű nem lenne neked vonzó, mindketten ezzel a felfogással.
2024. febr. 6. 16:15
26/30 anonim válasza:
Velem se lehetne. Férjnél vagyok és boldog is. Én már rég kiéltem az ilyen vágyaim.
2024. febr. 6. 17:43
27/30 anonim válasza:
És nem értem miért ne lehetne vonzó a másiknak egy ugyanolyan felfogású ember. A férjem is ilyen felfogással volt. Mind a ketten kikalandoztuk magunkat így nem is kell félnem attól hogy kalandra vágyva félrelép. Na meg hát tapasztalat szempontjából se volt mindegy. Sokkal jobban értékeljük így egymást szerintem.
2024. febr. 6. 17:52
28/30 anonim válasza:
27 Igen van néhány ilyen is szerintem is. Csak én inkább olyat látok hogy az egyik ilyen szexkapcsolatos és mindig kiválaszt magának helyes nőket pasikat akikben lát valami pluszt, mert valami megvan bennük ami benne nincs. De az jobb ha mindenki olyannal van aki az ő stílusa, még ha nem is annyira vonzó.
2024. febr. 6. 17:57
29/30 anonim válasza:
"Még ha nem is annyira vonzó"?
A férjemmel együtt járunk heti 4 alkalommal kondizni, szép arcú pasi én meg szép arcú nő. Mind a ketten vonzók vagyunk, nem véletlen volt ennyi ágyasunk. Nem tudom honnan jönnek neked ezek a hülyeségek
2024. febr. 6. 18:17
30/30 anonim válasza:
Olyant kell választani aki a te stílusod és vonzó. Akivel egyforma a szexuláis elvárásod hogy ne bukjon a házasság abba hogy az egyik sokat akar a másik meg nem. És sorolhatnám...
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!