Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak! Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek is mérgező a viselkedése ? Miért vesztettem
el teljesen az érdeklődést ?
Figyelt kérdés
22 éves férfi vagyok és egy 25 éves nővel ismerkedtem meg online. Az elején többször leszögeztem hogy engem csak alkalmi érdekel . Pont. Azóta tolja a rizsát, főleg tali előtt hogy ő mennyire szeret engem ( soha nem latott élőben csak video hivas )meg szeretne kapcsolatot. Így meg is szabadultam tőle. Par hétre rá, most újra vissza kúszott , úgy volt hogy a héten talalkozunk is, de mikor a tali közeleg, már nem kapcsolatért nyáladzik, hanem egy “társra” vágyik akivel mindent lehet csinálni. Ez szép és jó, megértem őt is, de nekem mások az igényeim, tisztán megmondtam neki hogy keressen mást ebben az esetben. Nem, neki csak én és már kezd lelkiismeret furdalasom lenni attól ahogy játssza az áldozat szerepét, kozben semmi rosszat nem tettem vele. Valószínű az e heti randit is lemondom mert teljesen elvesztettem így az érdeklődést .
Kicsit olvasgass még arról, hogy mit jelent a mérgező viselkedés.
Egyébként gratulálok ahhoz, hogy ilyen kapós vagy, illetve azért, hogy ez a legnagyobb problémád.
2024. febr. 6. 08:40
12/30 anonim válasza:
Ő nem "mérgező", csak reménykedő. Mondjuk nem tudom,mit lát benned, főleg, hogy ilyen minősíthetetlenül beszélsz róla ("tolja a rizsát, mennyire szeret", "nyáladzik", "visszakúszott")...Az ő érdekében tiltsd le mindenhol. Majd talál valakit, aki érdemes a szeretetére, ez ennyi.
2024. febr. 6. 08:54
13/30 anonim válasza:
#12:
Ne nevetesd már ki magadat! Megnondta neki az elején, hogy csak szex. Miért reménykedik akkor másban? Visszaírt neki és hazudott, hogy oké benne vagyok, de sokkal többet akar tőle. Erőszakos és hazug!
Még, hogy jobbat érdemel...
2024. febr. 6. 08:58
14/30 anonim válasza:
Inkább csak kétségbeesett, ami nagyon taszító egy nőnél. Nem csoda, ha a kérdező elveszítette az érdeklődését.
2024. febr. 6. 09:05
15/30 anonim válasza:
#13 Igenis jobbat érdemel, mint ezt az őt lenéző, lealázó kis pöcst. Ennél mindenki jobbat érdemel. Kérdezőnk meg keresse fel a rosszlányok.hu-t és mindenki boldog.
2024. febr. 6. 09:07
16/30 anonim válasza:
#15:
Ne haragudj, de te se vagy normális ha mellé állsz. Lehet ugyanazt meg is tetted már mint ő.
Ha te neked valaki leírja, hogy csak szexet akar, de te mást akkor minek a nyavolyának írsz rá vissza hetekkel később? Azért, mert debil vagy.
Önbecsülés nélküli nagy nulla, aki azt hiszi, hogy a nemiszerve aranyból van és nyugodtan lehet hazudni, átverni a másikat aztán meg erőszakoskodni. És akkor a kérdezőre kell rá fogni, hogy ő a gyökér.
Nem is alázta meg. A "nő" alázta meg saját magát a viselkedésével.
Nevetséges vagy komolyan. 🤡
2024. febr. 6. 09:13
17/30 anonim válasza:
Ha lefeküdnél vele, soha többet nem tudnád levakarni magadról. Ha ez kell, akkor csak hajrá, találkozz vele..de ne mondd később hogy nem lettél figyelmeztetve. 😃
2024. febr. 6. 09:20
18/30 anonim válasza:
Már majdnem írtam hogy meghiúsult az üzlet a szex-re, de aztán olvastam hogy vendégmunkás, na akkor van ott még nagyobb üzlet is a másik részről, hogy a nő meg ide akar költözni végleg. Mindenki akar valamit itt, csak nem ugyanazt akarják. Ez nem egy emberi kapcsolat.
2024. febr. 6. 09:27
19/30 anonim válasza:
Jaa, ez a részlet ki is maradt! Akkor pláne pióca módra tapadni akar majd.
2024. febr. 6. 09:32
20/30 anonim válasza:
#16 Én nem szorulok rá ilyesmire, köszi. Csak az emberséget hiányolom az egész sztoriban, ez ennyi.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!