Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Mennyi időt kell várnom,míg...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mennyi időt kell várnom,míg komolyra fordulhat az ismerkedés?

Figyelt kérdés

Van egy férfi, akivel a régi munkahelyemről ismerjük egymást. Tavaly decemberben rám írt, elkezdtünk beszélgetni. Kiderült, hogy az ő kapcsolata már régen romokban, 7 éves gyerkőc miatt nem költöztek szét.

Elkezdtünk írogatni, volt januárban pár találkozó is.

A exével megbeszélték, hogy mostmár különköltöznek, ingatlan vásárlás is történt, azonban ő pár hónap időt kért, mert ha velem ismerkedni kezdene, az ismerkedést mérgezné a régi kapcsolat. Ő szeretne még az exének annyiban segíteni, hogy neki és legfőképp a gyereknek biztos környezetet teremtsen, az új ingatlan felújításra szorul és a munka területén is sok a probléma. Az exe annyit kért tőle, hogy amíg szét nem költöznek, ne mutatkozzon másik nővel.

A kommunikációt nem szeretné megszakítani velem, de már 2 hete nem találkoztunk. Pár hónapot kért, míg rendeződik minden, és utána szeretné folytatni...

Voltatok már hasonló helyzetben? Érdemes várni?

2024. febr. 4. 10:36
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
Nincs ezzel gond, hogy segit nekik.nem látom, hogy ez miért gátolna a veled való ismerkedés, ha már nincsenek együtt. A lakasfelujitast is végig kell várnod? Aztán jön újabb kifogas? Én hagynám.
2024. febr. 4. 11:35
 12/13 anonim ***** válasza:
100%

Férfiként mondom, hogy ez azért nagyon kamuszagú.

Az még teljesen elfoghadható is lenne szerintem, hogy ha még együtt él a volt párjával meg a gyerekével, akkor nem fog hazavinni magához, ha belátható időn belül úgyis külön költöznek, mert elég kellemetlen lenne a szituáció mindenkinek, neked is, de ha már fix, hogy szakítanak, és nincs a másik nővel köztük a közös gyereken kívül semmi, abba aztán semmi beleszólása nem kellene legyen, hogy veled mikor, mennyiszer, hol máshol találkozik.

2024. febr. 4. 11:39
 13/13 anonim ***** válasza:

Hasonló történet...ismerkedtem egy lánnyal tavaly szeptember óta, egy toxikus kapcsolatban volt már jó ideje, mindig mondta hogy ott fogja hagyni de olyan nehéz meglépni ezt neki stb...végül november elején nagy nehezen kidobta a csávót. Kért időt ami érthető és én meg is értettem ezt, de az hogy ezalatt az idő alatt nem keresett engem, sőt napokat ( néha heteket ) kellett várjak hogy válaszoljon egy sima kérdésre is...aztán hamar kiderült hogy eljárkált bulizgatni a barátnőivel és ugye tudjuk hogy a bulikban bármi megtörténhet és valószínű hogy történt is mert kb 3 hete írtam rá megint hogy a mi a helyzet vele, és akkor is a kifogásokat kereste hogy miért nem ír és miért nem akar találkozni. Pedig azelőtt még én voltam a leghelyesebb, legkedvesebb, álom férfi ő neki és biztos volt benne hogy lehet valami sokkal több...mondani sem kell hogy 3 hete nem képes válaszolni az üzenetemre pedig egy sima kérdés volt, sőt még meg sem nézte mit írtam neki :(

Szóval ha akarna időt szánni rád akkor mindenképp lenne neki ideje egy találkozót szervezni még ha csak egy fél órás kávéra vagy egy laza kis vacsorára de hát nem. Amúgy én tuti rákérdeznék hogy biztos akarja-e veled ezt a kapcsolatot mert ha nem akkor az is oké, csak legyen gerince akkor megmondani !!!

2024. febr. 6. 01:12
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!