Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Ismerkedéskor mennyire fontos...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ismerkedéskor mennyire fontos nektek az a bizonyos "kémia"?

Figyelt kérdés
Itt a fizikai vonzalomra gondolok, ami nem egyenlő azzal, hogy a másik milyen szép. Engem pl néha az igazán szép emberek egyáltalán nem vonzanak. Szóval, hogy a kémia mennyire meghatározó, mikor ismerkedtek valakivel?

2024. febr. 1. 14:40
1 2 3
 11/26 anonim ***** válasza:
#5 vagyok: Természetesen tovább.
2024. febr. 1. 15:10
 12/26 A kérdező kommentje:
11- és akkor hogy lesz tovább? Képes vagy szerelmeskedni is olyannal, aki nem vonz fizikailag?
2024. febr. 1. 15:15
 13/26 anonim ***** válasza:

Itt a fizikai vonzalomra gondolok, ami nem egyenlő azzal, hogy a másik milyen szép. Engem pl néha az igazán szép emberek egyáltalán nem vonzanak.

Hat akkor jó fura lény vagy

2024. febr. 1. 15:17
 14/26 anonim ***** válasza:

Én sosem értettem, hogy mit jelent az embereknél a kémia.

Ha tetszik valaki külsőre és belsőre illik hozzám akkor pipa.

Ha nem illik hozzám és/vagy nem tetszik akkor nem pipa.

2024. febr. 1. 15:21
 15/26 anonim ***** válasza:
47%

Kérdező:

"Hm, nekem először jön a belső, hogy milyen is ő, hasonlítunk-e és csak aztán a testi vonzalom."

Lejegyeztem a testi vonzódást. Akkor minek a csodának bújnék ágyba olyannal, akinél nem érzem?

2024. febr. 1. 15:21
 16/26 anonim ***** válasza:

A kémia azt jelenti, hogy egy hullámhosszon vagytok vagy se. Úgyhogy az vonatkozik kollégákra, barátokra is.

A vonzalom, vagy a szexuális vonzódás, feszültség fizikai síkon értendő és egyáltalán nem kell neked a másikkal jól kapcsolatot ápolni.

2024. febr. 1. 15:23
 17/26 anonim ***** válasza:

Kérdező, te kötekedni akarsz?

Mi a franc lehet fontosabb ismerkedésnél, mint hogy meglegyen a kémia? Lehet akármilyen rodna, alacsony, dagadt, ha te vonzónak találod, akkor vonzónak találod.

Vagy arra vagy kivancsi, hogy mi a helyzet egy szép daliás szőke herceggel, aki ugyan nem vonz, de villogni lehet vele a barinőknek? Vagy olyannal, aki nem vonzó számodra, de gazdag és megetet, megutaztat? Vagy egy olyannal, aki nem vonzó, de a barátja igen, és majd talán egyszer átnyargalsz?

El nem tudnék képzelni olyan férfit partneremül, aki nem vonz. Nem vagyok M.Lőrincné.

2024. febr. 1. 15:51
 18/26 A kérdező kommentje:
17- én miért kötekszem? :D Csak egy kérdést tettem fel. Látod, valakinek nem olyan fontos.
2024. febr. 1. 15:59
 19/26 anonim ***** válasza:
Nekem elsődleges, mivel nem barátot keresek. De nőként mintha "nem illene" így állni hozzá, sőt, kifejezetten el kellene tekinteni a hiányától, ha a férfi amúgy kedves, rendes, normális, intelligens aranyember.
2024. febr. 1. 17:15
 20/26 A kérdező kommentje:
19-en is nő vagyok, és nekem is elengedhetetlenül fontos.
2024. febr. 1. 17:18
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!