Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ismerkedéskor mennyire fontos nektek az a bizonyos "kémia"?
Itt a fizikai vonzalomra gondolok, ami nem egyenlő azzal, hogy a másik milyen szép. Engem pl néha az igazán szép emberek egyáltalán nem vonzanak.
Hat akkor jó fura lény vagy
Én sosem értettem, hogy mit jelent az embereknél a kémia.
Ha tetszik valaki külsőre és belsőre illik hozzám akkor pipa.
Ha nem illik hozzám és/vagy nem tetszik akkor nem pipa.
Kérdező:
"Hm, nekem először jön a belső, hogy milyen is ő, hasonlítunk-e és csak aztán a testi vonzalom."
Lejegyeztem a testi vonzódást. Akkor minek a csodának bújnék ágyba olyannal, akinél nem érzem?
A kémia azt jelenti, hogy egy hullámhosszon vagytok vagy se. Úgyhogy az vonatkozik kollégákra, barátokra is.
A vonzalom, vagy a szexuális vonzódás, feszültség fizikai síkon értendő és egyáltalán nem kell neked a másikkal jól kapcsolatot ápolni.
Kérdező, te kötekedni akarsz?
Mi a franc lehet fontosabb ismerkedésnél, mint hogy meglegyen a kémia? Lehet akármilyen rodna, alacsony, dagadt, ha te vonzónak találod, akkor vonzónak találod.
Vagy arra vagy kivancsi, hogy mi a helyzet egy szép daliás szőke herceggel, aki ugyan nem vonz, de villogni lehet vele a barinőknek? Vagy olyannal, aki nem vonzó számodra, de gazdag és megetet, megutaztat? Vagy egy olyannal, aki nem vonzó, de a barátja igen, és majd talán egyszer átnyargalsz?
El nem tudnék képzelni olyan férfit partneremül, aki nem vonz. Nem vagyok M.Lőrincné.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!