Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Amelyik nő XXL-es méretben...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Amelyik nő XXL-es méretben tölteti fel az ajkait, az milyen szintű párkapcsolati előnyöket remél ettől?

Figyelt kérdés

2024. jan. 30. 19:28
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
Nekem van egy ilyen szájú ismerősöm. Ő mérnök, házakat tervez, nagyon sikeres. Egyedül neveli a kislányát és neki él, nem a pasizásnak. Sőt, mióta a kislány apjával szétmentek, nem volt kapcsolata sem (4 éve). Szóval azért itt is ,mint minden téren vannak kivételek.
2024. febr. 3. 14:41
 12/15 anonim ***** válasza:

"Én továbbra is úgy gondolom, hogy sokan párkapcsolati előnyt próbálnak kovácsolni ebből."

Pedig nem. Az emberek többsége csak simán éli az életét úgy, ahogy neki jó. Ha valaki befesti a haját vagy új szemüveget vesz, nem az lebeg a szeme előtt, hogy "hmm, vajon az ellenkező nem ehhez mit fog szólni". Lehet tinikorban igen, de a többség kinövi.

2024. febr. 3. 16:32
 13/15 A kérdező kommentje:
Igen, jó esetben ezt tini korban kinövik az emberek. De mi a helyzet azokkal, akik megrekednek a tini korban? Mert akinek pl millió képe van instán és más platformokon is produkálja magát, arról nehezen hiszem el, hogy nem arról szól hogy mit szólnak hozzá az emberek. És elég nagy az átfedés az ilyen online millió selfiet posztoló nő és a töltött szájú nők között is.
2024. febr. 3. 16:38
 14/15 anonim ***** válasza:
Nagyon fura vagy. Szerinted ha valaki nem a 4 fal közé zárva csinál valamit, akkor azt máris másoknak csinálja?
2024. febr. 3. 17:19
 15/15 A kérdező kommentje:

Tehát ha valaki folyamatosan selfieket posztol instán, facebookon, onlyfansen, az igazából magának csinálja és nem másoknak? És akkor én vagyok a fura, nem kicsit hanem nagyon. Értjük, oké.

Van aki maga miatt tölti az ajkait oké. De ahhoz képest elég nagy az átfedés a magamutogató selfie gyártók és a töltött ajkú nők között. Vagy akkor erre mi lenne a magyarázat?

2024. febr. 3. 17:27
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!