Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Érdemes munkahelyen odaulni ahhoz a lányhoz kajaszunetben, aki tetszik attól függetlenül, hogy mások is láthatnak?
Van egy korombeli csaj (22-23eves) akkor nagyon tetszik, azonban nagyon zarkozott, csendes. Sok munkatarsam már "kinézte" nekem, hogy hozzám való lenne :D
Kajaszunetben is, meg a termelésen belül mindig egyedül van, nem beszelget senkivel se.
Nem beszéltünk még egymással, ezért érdemes lenne megprobalni odaulni mellé a szünetben és beszélgetni úgy, hogy az etkezoben a munkatarsak is ott vannak?
Attól félek hogy ha nem cselekszem akkor azert szól nekem már kolléga hulyeskedesbol, hogy na miért nem ülök mellé, de ha látom hogy nincs úgymond odáig értem, akkor nem nagyon van kedvem kínos szituációba keveredni.
“Attól félek hogy ha nem cselekszem akkor azert szól nekem már kolléga hulyeskedesbol, hogy na miért nem ülök mellé,”
Ezt felejtsd el. Ne csinálj a kolléganődből és magadból boghócot a proli kollégáid szórakoztatására. Csak megalázod őt is, magadat is.
Mai szitut nem ertettem. 4 kolleganommel ulunk egyutt egy 8 szenelyes asztalnal. Erre balrol a masodik szeken ultem. Erre odajott a csaj kerdezte hogy leulhet e,mondom a tobbiek neveben is h persze :D
De o a masik vegebe ult le, nem mellém, nem velem szembe... vegig a telojat nyomkodta. En meg ugy voltam vele,hogy plane a tobbiek tarsasagaban nem kezdek el vele csevegni. Eddig mindig kulon asztalhoz ult,nost is megtehette volna, de igy "nem nyilvanvaloan" kozenk ult,de nem szolt hozzank ,meg forditva se :D nem ertettem, hatha valaki tud vmi tippet adni :)
"Azért merthogy ha odaulok és vagy lekoptat, vagy nem válaszol, akkor "kozonseg" elott égetem le magam."
Frászt! Azzal égeted le magad, (még magad előtt is!) ha meg se próbálod.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!