Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Érdemes munkahelyen odaulni...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Érdemes munkahelyen odaulni ahhoz a lányhoz kajaszunetben, aki tetszik attól függetlenül, hogy mások is láthatnak?

Figyelt kérdés

Van egy korombeli csaj (22-23eves) akkor nagyon tetszik, azonban nagyon zarkozott, csendes. Sok munkatarsam már "kinézte" nekem, hogy hozzám való lenne :D

Kajaszunetben is, meg a termelésen belül mindig egyedül van, nem beszelget senkivel se.

Nem beszéltünk még egymással, ezért érdemes lenne megprobalni odaulni mellé a szünetben és beszélgetni úgy, hogy az etkezoben a munkatarsak is ott vannak?

Attól félek hogy ha nem cselekszem akkor azert szól nekem már kolléga hulyeskedesbol, hogy na miért nem ülök mellé, de ha látom hogy nincs úgymond odáig értem, akkor nem nagyon van kedvem kínos szituációba keveredni.

jan. 27. 12:12
1 2 3 4 5
 31/48 anonim ***** válasza:
79%
Akkor hagyd. Gondolom kajaszünetben telózni szeretne. Írj rá onine. Fiatalok fent szoktam lenni Face-en. Csak tudod a nevét
jún. 9. 14:22
 32/48 anonim ***** válasza:
77%

"Ezek szerint az alakocskája jön be"

Már nem azért, de mégis mi a jó k*rva any*m alapján mondaná szerinted egy férfi egy nőre azt, hogy tetszik neki?

Nem azt írta a kérdező, hogy "tiszta szerelmes vagyok belé", csak azt, hogy TETSZIK neki.

Azért akar odaülni, hogy jobban megismerje, ehhez az akarathoz az első lépcső a fizikai vonzalom. Ezt be lehetne látni anélkül is, hogy rögtön a férfi a szar, amiért az első lépést a lány kinézetének köszönhetően teszi meg. Aki nem egy kő alatt élt eddig, az pontosan tudja, hogy ez az élet rendje.

aug. 22. 17:09
 33/48 anonim ***** válasza:
100%
Odamentél már végre?
aug. 22. 20:27
 34/48 A kérdező kommentje:

Na a heten sikerult egy szunet elotti ket perces small talkkal elkezdeni, es a 10 perces szunet elott megkerdeztem,hogy nincs e kedve odaulni hozzam, aztan tok aranyos volt, igent mondott. Ahogy beszelgettunk , elszolta ugymond magat, es kiderult hogy van parja.

Kerdeztem,hogy miert nem ul senkihez se a szunetben,azt mondta hogy nem szereti a tarsasagot, ugymond "idegenekkel" beszelni. De megjegyezte hogy nem zavarom, csak hogy ha esetleg en egyedul ulok,akkor nem fog magatol odajonni hozzam. 😆

De tenyleg, jo fej volt,mondhatni kellemes csalodas,csak kar,hogy van pasija,nekem nagyon bejon ;)

szept. 28. 16:02
 35/48 anonim ***** válasza:
Még jó, hogy érdemes
szept. 28. 23:17
 36/48 anonim ***** válasza:
Akkor lánybarátai sem igen vannak ennek a csajnál, jobb, ha hanyagolod.
szept. 28. 23:20
 37/48 anonim ***** válasza:
*csajnak
szept. 28. 23:21
 38/48 anonim ***** válasza:
Az is lehet, hogy alap az, hogy egyedül szeret enni és ezért van egyedül vagy azért mert nem tolakszik senkinél sem. Kivárja tipus. Ez jó amúgy.
szept. 29. 02:51
 39/48 A kérdező kommentje:
Nem nagyon eszik, inkabb a telefont nyomkodja szunetben.
szept. 29. 09:31
 40/48 anonim ***** válasza:
25%
Akkor végy erőt magadon és ismerd meg!
szept. 29. 09:35
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!