Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tegyek? Halgassak rájuk? én nem így érzem.
16 vagyok,és 8hónapja van barátom... elég érettnek érzem magam egy baráthoz,főleg úgy hogy elég "furcsa" életem volt,és megtanultam már pár dolgot... én már 11-évesen értettem a dolgokat,és most így 16-évesen meg főleg..
de mindenki "basztat" azzal,hogy csak 16 vagyok,inkább játszak a barátnőimmel egy játszótéren,és még pár évig a pasik közelébe se gondoljak...
nem értem... a barátom 18-éves,ő elég komoly... még is 8hónapja együtt vagyunk,egyszer se jelentett neki problémát hogy 16-éves vagyok.:S
és akik azt mondják nekem hogy kicsi vagyok,attól érzik nagynak magukat hogy isznak,drogoznak,cigiznek...
nem értem most mi van...
mit tegyek?
rossz helyre írtam bocsánat :$
köszönöm a válaszokat. ^^
az a kérdés,hogy mit tegyek,és hogy nekik mit mondjak... mert már kezd ez idegesíteni.:S
amúgy nem szexelünk.
szűz vagyok még,de már... akarom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!