Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért van az, hogy néz egy-két fiú, ezt észreveszem és rájuk nézek, erre meg lesütik a szemüket?
Ez egyszerű, mert nem akarják, hogy észrevedd, hogy néznek.
21f
van valami az elözö kommentjében !
de am én is voltam ien hogy mikor néztem egy csajt és ö is nézett hülyén éreztem magam és mindig lesütöttem a szemem a csaj meg összejött egy másik sráccal és utánna mondta hogy én tetszettem neki de látta hogy nem érdeklem és összejött a másikkal !
ez a legnagyobb balf@szság amit fiúk elkövetnek!
Ha tetszik valaki és nézzük, majd elkapja a fejét, ha a lány ránéz, a következő a történet.
1. Ha a lány látta, hogy nézték, akkor a fejelkapás a gyengeség jele.
2. Nem igazán praktikus titokban tartani, ha valaki tetszik, hiszen... akkor nem lesz semmi belőle.
3. Ha a fiú nem kapja el a fejét ilyen esetben, adok a lánynak kb 2 másodpercet, s zavarában ő fogja elkapni a fejét.... (kipróbáltam)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!