Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Csajozásnál lényegretörő a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Csajozásnál lényegretörő a szögletes fej megléte?

Figyelt kérdés
jan. 24. 08:35
1 2 3 4 5
 31/44 A kérdező kommentje:

Hm akkor lehet ez “jawline” és chad őrület csak angolszász találmány és itt keleten nem ez a vonzó?

Nem tudom. Túl sokat vagyok angol/ amerikai stb fórumokon :D

jan. 24. 13:31
 32/44 anonim ***** válasza:
100%

Ezek a fórumok (blackpill, looksmaxx) tele vannak látens meleg meg autista srácokkal, akik ráadásul ferfimodellek képeire nyáladzanak amely szakmában a férfiideált jelentős részben meleg tervező férfiak véleménye befolyásolja.

A fenti dolgokkal amúgy nincs baj, és nyilván a férfimodellek nagyon jól néznek ki (sokkal jobban mint pl én) csak nem biztos hogy a pl fentiek miatt ezek a fórumok tudják a leghihetobben megállapítani hogy "mi kell a nőknek".

jan. 24. 14:00
 33/44 anonim ***** válasza:
100%

"Nem tudom. Túl sokat vagyok angol/ amerikai stb fórumokon"

Elég szomorú, mert az ilyen incel baromságok is legfőképpen az Egyesült Államokból és Kanadából származnak. Persze már világméretű ez a probléma, SAJNOS. Ne lógjál ilyen fórumokon, az amcsik is segg hülyék, nem csoda, hogy annyi tömeggyilkosság van náluk.

(mielőtt valaki megkérdezné, hogy ezeket én honnan tudom, akkor csak jelezni szeretném, hogy nem egy linket küldtek már nekem ilyen incel baromságokról, black pill meg f*szom tudja mikről, főleg privátban, és már nem állok le senkivel se vitatkozni)

jan. 24. 14:05
 34/44 anonim ***** válasza:
100%

Milyen az a "lényegre törő" szögletes fej?

Megszólal hogy "hé haver figyelj rövid leszek..."?:D

35/44 A kérdező kommentje:

32

“ A fenti dolgokkal amúgy nincs baj, és nyilván a férfimodellek nagyon jól néznek ki (sokkal jobban mint pl én) csak nem biztos hogy a pl fentiek miatt ezek a fórumok tudják a leghihetobben megállapítani hogy "mi kell a nőknek".”

Szerintem a kutya valahol középen van elásva. Vagyis a férfimodellek vonzák a nőket, egyéjszakásra leginkább ilyen pasit akarnak a nők, de komolyabb kapcsolatra alacsonyabb kaliberűt mert félnek, hogy megcsalja őket az ilyen pasi mivel rengeteg lehetősége van félrelépni.

36/44 anonim ***** válasza:
100%
Nálam csak a szögletes fej a nyerő, mert azon megáll a sör...
jan. 24. 14:21
 37/44 anonim ***** válasza:
100%
Te most komolyan megprobaltad noi szemszogbol megindokolni, hogy kit mikor valasztanak? Ez a te siralmas elkepzelesed a nokrol. Ha no lennel te igy valasztanal. De a nok nem igy valasztanak. Elmondom neked ferfikent, hogy mi ne legyel. Balfasz. Amig az vagy, eselyed nincs.
jan. 24. 14:22
 38/44 anonim ***** válasza:
100%

35

Jó, egy kérdést szabad? Ha ez így is van, jobb lesz neked attól, mert ide leírod? Vagy csak megerősítést szeretnél? Szegény szerencsétlen.

jan. 24. 14:23
 39/44 A kérdező kommentje:

38

Nem lesz jobb de jó tudni a dolgokat :D

jan. 24. 14:24
 40/44 anonim ***** válasza:

39

Annál rosszabb, ha tudod. Csak mondom. :D

jan. 24. 14:28
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!