Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csajozásnál lényegretörő a szögletes fej megléte?
17
Mondjuk ezek tényleg nem kerek fejűek, egyik sem, de mindegy is.
Kérdező, azért ugye nem gondolod, hogy egyedül a fejforma a lényeg?
Különben meg genetikailag nagyon kevés ember puffadt fejű, vagy kerek fejű, mert az leginkább akkor van, ha az emberen van felesleg, és akkor bizony arca, tokára is hízik, amitől az arc élei nem látszódnak a felesleg miatt.
Ezt személyesen is tapasztaltam, mert 122 kilóról indultam, puffadt voltam én mindenhol, és olyan 85-86 kilónál láttam igazán markáns különbséget az arcomon, amikor már nem kellett borosta sem, és kijöttek az arc ívei.
Írd már le légyszíves, hogy hány centi magas és hány kiló vagy kérdező, mert van egy olyan érzésem, hogy van rajtad felesleg, és az bizony az arcodon is meglátszik, hiába is tagadnád.
22
Én nem kértem semmit. :D A kérdező esetleg. Nekem nincsenek ilyen gondjaim, mint a kérdezőnek, hogy téglafej meg szögletes meg anyám kínja. :DD
23 tudom, ő kérte, csak így sikerült mindkettőtökre egyszerre reflektálni :D
Amúgy szerintem is túlsúlyos lehet, azért hisztizik. A 20-ban is egy tokás pasit linkelt.
25
Ez te vagy? Ha igen, akkor miért vagy részeg? Miért vágsz ilyen pofát?
26
Nem én vagyok :)
De az unattraktív arcokra mindig így reagálnak, hogy miért vágsz pofát! :D
Vagy miért vagy ilyen creepy? :D
Nyugi, csak az arcom ember!
27
Ember, neked nincs szemed? Hát ez a pali a képen éppen, hogy pofát vág, részegen, bele a kamerába! -_-'
Ilyeneket persze, hogy kerülik a normálisabb nők.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!