Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Mit csináltok ilyen helyzetben?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit csináltok ilyen helyzetben?

Figyelt kérdés

Feltételezem, hogy mással is előfordult már ez a helyzet. Ismerkedek valakivel (jelen esetben pasival), aki nem tűnik el, nem ghostingol, de valahogy az érdeklődése elég lanyha. Pár mondatos csetekben merül ki. Soha nincs egy telefonbeszélgetés. A következő randit sem szorgalmazza. Volt rá megjegyzés, hogy majd akar találkozni. Ha én keresem, akkor sem különösebben lelkes.

Szóval, hogy kezelitek ezt? Szóvá teszitek, hogy bocs, ez így nekem kevés? De minek? Hiszen az érdeklődésének belülről kellene fakadni. Vagy hagyjátok elhalni a dolgot? Vagy elköszöntök tőle?

2024. jan. 21. 09:13
1 2
 11/13 A kérdező kommentje:
Igen, magamban már el is engedtem. Töröltem az üzenetet,a számát a telefonbol. Ha jelentkezik esetleg, meg nem tudom, hogy reagaljak. Csak leepitsem, vagy elmondjam, hogy részemről ennyi.
2024. jan. 21. 11:25
 12/13 anonim ***** válasza:
Nyugodtan elmondhatod neki, hogy te másképp képzeled az ismerkedést, neked ez így nem pálya; csak tényszerűen, nem kell előadni a hattyú halálát. Még az is lehet, majd tanul belőle a következő alkalomra.
2024. jan. 21. 12:03
 13/13 anonim válasza:
Én elengedném. Ha látni rajta, hogy nem örül a találkozásnak akkor megmondanám, hogy ezt ne folytassuk mert ennek nincs értelme. Az érdeklődésnek kölcsönösen kell lenni egy kapcsolatban. Ami nem megy nem kell erőltetni
2024. jan. 29. 11:08
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!