Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Mit csináltok ilyen helyzetben?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit csináltok ilyen helyzetben?

Figyelt kérdés

Hétköznap nem hiányzik,egy szóval meguntam. Ő Szeret engem, a gond azzal van, hogy ha vele vagyok jól érzem magam, de ha nélküle, akkor érzem, hogy másra vágyok.

Megéri ennyi miatt a biztosat eldobni? El nem. Tudom képzelni l, hogy lehet csak úgy megmondani egyik napról a másikra, hogy ráuntam minden különösebb ok nélkül (ezt pedig szakításhoz vezetne) Sokszor úgy érzem mást kívánok.

Egyetemistak vagyunk, 21 évesek.

2020. febr. 26. 00:04
 1/4 anonim ***** válasza:
100%
Szakíts vele, ennek semmi értelme. Ez még mindig jobb mint ha megcsalnad és utána szakítanal.
2020. febr. 26. 00:06
 2/4 A kérdező kommentje:

És szerinte minden jó, csak én érzem magam így, aztán bekellene vagjam, hogy figyelj már számítsunk, mert meguntam a kapcsolatot?

Ezzel őt kicsinálnám, úgy érzem hogy elpazarlom az egyetemi éveim, ez a kapcsolatom is akkor jött össze mikor szakítottam az előzővel, bele ugrottam és most még nem látom mi a helyes út, ő nagyon szeret, csak nállam ez szeretetté alakult..

2020. febr. 26. 00:18
 3/4 A kérdező kommentje:
Szakítsunk*
2020. febr. 26. 00:21
 4/4 anonim ***** válasza:
100%
Te nem érzed jól magad ebben a kapcsolatban, már az elkövetkezendő elpazarolt évekről beszélsz. Minek vergődsz egy langyos pocsolyában? Szakíts.
2020. febr. 26. 00:38

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!