Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nem vagyok szép férfi, sőt inkább csúnya, mégis gyakran megnéznek feltűnően csinos lányok, miért?
Figyelt kérdés
Csak annyi hogy 190 cm magas vagyok, és járok edzeni.
Nem veszem természetesen komolyan, de a csúnyaságot is ennyire megnézik vagy miről lenne szó?
jan. 17. 15:22
11/19 anonim válasza:
#10 voltam, még valami: lehet a tekintetedben az említettek mellett egy kis önelégült magabiztosság is, de CSAK EGY CSIPETNYI. Ez utóbbi nagyon fontos!
12/19 anonim válasza:
Nem csak azért nézünk meg valakit, mert tetszik.
Azokat is megnézzük, önkéntelenül is, akik kilógnak az átlagból.
Esetleg azon kevés férfiak közé tartozol, akik nem túl, hanem alulértékelik magukat.
16/19 anonim válasza:
Ennyi, a magasság miatt van és a testalkat számít
Egyben néznek, nem az arcod
17/19 A kérdező kommentje:
16
Elvileg a csúnyaságot is megbámulják. Így nem tudom mi van.
jan. 18. 08:47
18/19 anonim válasza:
Énis megszoktam nézni, hogy mekkora amit lehúzok a wc-n
19/19 A kérdező kommentje:
18
Oké akkor légyszíves magad is ugyanoda húzd le.
jan. 22. 09:12
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!