Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nem vagyok szép férfi, sőt inkább csúnya, mégis gyakran megnéznek feltűnően csinos lányok, miért?
Csak annyi hogy 190 cm magas vagyok, és járok edzeni.
Nem veszem természetesen komolyan, de a csúnyaságot is ennyire megnézik vagy miről lenne szó?
1
Pedig pont azt gondoltam, hogy az arc a legfontosabb
5
Hát nem tudom. Az tény, hogy az állkapcsom el van bhaszva, nem túl markáns és nem is teljesen egyforma a két oldalon.
Tinderen például szinte alig kapok matchet. Ott inkább a markáns állúak, tipik szépfiúk aratják le a babérokat.
Ezért is nem értem mi van olykor a való életben.
nekem meg hatalmas elálló fülem van, amióta kidolgozott testem van, engem is jobban megnéznek a szép csajok.
Nem csak arc számít, hanem hogy mennyire adsz magadra.
#6: esetleg próbáld ki a következőt: legközelebbi alkalommal észreveszed, hogy egy lány néz, vedd úgy, mintha a tekintete annak lenne a megfelelője, hogy AZ ORRA ALÁ MORMOGVA (ez utóbbi fontos, tehát ne hangos odaszólás megfelelőjének tekintsd) azt mondja: "helló, jó pasi". Szóval te ugyanúgy CSAK A NÉZÉSEDDEL úgy nézel rá (de nem ilyen "ajtóstul rontok a házba" jelleggel, hanem kicsit visszafogottabban, finomabban), tehát a tekinteteddel azt "válaszolod": "igen, csinos csajszi? Nos?"
Tudom, hogy ez nagyon bután hangzik, de legalább próbáld meg gondolatban elképzelni / "levetíteni magadnak" ezt a jelenetet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!