Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit akarsz ezzel?

Figyelt kérdés

Szóval randizgatások, vacsora, termál, szex, filmezések. Ajándékozás, összebújás. Tervezgetjük a közös utazást. 2 hónap alatt történt mindez.

Majd kicsit távkapcsolattá alakult, beszéltünk párszor telefonon, videóhivasban. Mindennap küldtünk szelfit stb. Aztán egyszer csak eltűnt 10 napra. Semmi kommunikáció nem volt köztünk.

Aztán újra felbukkant. Hogy nagy volt a csend de érdeklődni szeretne felőlem stb. Majd ekkor már én nem nagyon válaszolgattam neki.

Küldött egy képet hogy megtalált a társkeresőn ahol találkoztunk de ő utána törölte magát...én meg fennhagytam csak nem nagyon használtam. És hogy neki ettől vegyes érzései lettek de ha beszélni akarok ő itt van.

Erre küldtem eg, hangüzenetet amiben elmondtam hogy mivel eltűnt meg visszatért, regisztrált, újra keresgél... gondolom nem voltam rossz opció neki, de nem az akire igazán szüksége van...és hogy nem akarom erőltetni a dolgokat. Minden jókor jó időben történik, élveztem vele az időt. De a legjobbakat!

Szerintetek ez jogos részemről?

24/L

2024. jan. 16. 23:39
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
100%

Nemcsak jogos, hanem nagyon ugyes. Mert kivulallokent hiaba latja az ember, micsoda szar alak, ha nagyon tetszik, es plane, ha az a legnagyobb erossege, hogy egyszeruen nem talalsz olyat, aki feleannyira bejonne, akkor nagy a kisertes, hogy az ember minden elvet felretegye.

Nem szabad gyengenek lenni. Ket honap utan a csillagokateigerve ez a "kis" szunet nem fer bele, egyertelmu, hogy ossze-vissza probalkozik, most epp megint veled kezdene. Menjen a fenebe.

2024. jan. 17. 01:02
 12/12 anonim ***** válasza:

Igen, jogos.

Mondjuk nem értem hogyan nem merült fel előbb az, hogy töröljétek magatokat társkeresőről vagy hogy már kilehetett volna simán mondani azt is hogy jártok, de amúgy ha engem kérdezel ebben az esetben jobban jöttél ki így a dologból, a faszi sosem gondolta ezt komolyan, főleg nem az utazás részt.

2024. jan. 17. 10:20
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!