Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Legyek türelmes vagy hagyjam a fenébe?
3 napja megismertem egy lányt a Facebook társkeresőben. Beszélgettünk, aztán átmentünk Messengerre. Le is törölte utána magát a társkeresőről. Kicsit visszahúzódó, nem sok ismerőse van. Tegnap találkoztunk, beszélgettünk, állítása szerint jól érezte magát, és mondjuk úgy, hogy én is, szimpatikus volt. Ma nem sokat beszéltünk, kérdezgettem de ő nem nagyon viszonozta, pedig tegnap látszott, hogy valamennyire érdeklem. Szerintem még párja se volt, de ezt még nem kérdeztem. Adjak időt neki vagy inkább hagyjam? Ő más mint a többi, szerintem csak nehezen oldódik fel. Nekem pont az efféle lányok jönnek be, de így tanácstalan vagyok...
Ő 18,én 24.
Dehogynem lehet sok. Tök izgatott, hogy talált egy becsicskítható, elképzelten szűz kiscsajt. Alig bír magával.
Ilyen nőt akar magának, de
"állítása szerint jól érezte magát, és mondjuk úgy, hogy én is, szimpatikus volt"
Mit szólnál, ha a randipartnerednek azt mondanád, jól érezted magad, ő meg azt, "mondjuk úgy, hogy én is".
Ha pont az ilyen lányok jönnek be, akkor dolgozz rajta.
Mondd neki, hogy találkozzatok megint.
Udvarolj, mondd el neki, hogy tetszik neked, stb, amíg megtörik a jég.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!