Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Mit tennétek, ha a lány...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tennétek, ha a lány akivel randiztok azt mondaná, hogy a munka amit végeztek nem tisztességes és mást kellene keresni?

Figyelt kérdés

Futárként dolgozom a postán, ezzel a munkával semmi baja nincs. Azonban az, hogy apám halála után örökölt lakást bérbe adtam két külön személynek, tisztességtelen munkának tartja. Szerinte mások nehéz életén nyerészkedem ezáltal. (Egyik egy szobát bérel, az havi 60 000Ft, a másik két szobát bérel, ő 90 000Ft-ért béreli). Szerinte csak foglalkozzak azzal, ami kétkezi munka, mert az tisztességes, de ilyenek mint az albérlet azok nem azok. Nem gazdag családból származó személyről van szó, a lány a középosztály alsó rétege, akárcsak én. Bolti eladóként dolgozik, így ismertem meg, mindig ott vásárolok. Ő 25, én 27.

Utóirat: Tőlem 70km-re van a lakás, szóval nekem haszna nem lenne, egy kisebb méretű városban. Én is bérelek jelenleg Győr vonzáskörzetében.

2024. jan. 12. 14:05
1 2 3
 11/27 anonim ***** válasza:
79%
Én szakítanék vele, ez a landlord gyűlölet is az USA-ból ered amúgy, nem a passzív jövedelemmel van baja alapból valószínűleg, hanem valami hatalmas igazságharcosnak érzi magát, az ilyenek nálam offosak.
2024. jan. 12. 15:00
 12/27 A kérdező kommentje:
11. hozzászóló, ez így van. Vannak "igazságharcos" megnyilvánulásai, akár politika, akár szegénység stb. bármi a téma.
2024. jan. 12. 15:03
 13/27 anonim ***** válasza:
6%

"Szerinte mások nehéz életén nyerészkedem ezáltal"

Igaza van. Jo kis kommunista luvnya, pont az esetem :)

39F incel

2024. jan. 12. 15:05
 14/27 anonim ***** válasza:
100%
Idióta 39ferfi incel
2024. jan. 12. 15:43
 15/27 anonim ***** válasza:
100%
Ez most komoly? Nagyon is jól teszed, hogy kiadod.
2024. jan. 12. 16:26
 16/27 anonim ***** válasza:
100%

Azt hittem, a postával van baja, mert 2 csomagom is az országban van hetek óta, de csak ülnek rajta.

De így nincs igaza. Sztem sokan álmodnak ilyesfajta passzív jövedelemről. Én tuti.

2024. jan. 12. 17:54
 17/27 anonim ***** válasza:
100%
4-es vagyok. Sajnos tapasztalatból írtam, amit. Általában aki ennyire ezen lovagol, meg "ő odaadná", az erre megy ki, hogy rosszul érezd magad és oda költözhessen valakije. Ne menj bele ilyenbe! Szerencsés vagy, hogy tudsz passzív jövedelemmel is számolni, na meg ha bármi van (ne legyen!) akkor is valamicske pénz befolyik onnan vagy esetleg oda tudsz menni lakni. Sokat pörög ezen akkor megmutatnám az ajtót neki, hogy merre mehet.
2024. jan. 12. 18:22
 18/27 anonim ***** válasza:
77%
szakítás, tiltás, törlés
2024. jan. 12. 19:12
 19/27 anonim ***** válasza:
100%
Én ezt a csajt gondolkodás nélkül dobnám, mert amit leírtál, az alapján viszonylag kevés esze lehet, pénzügyekröl, üzletröl nem sok fogalma van. Nem drogot árulsz, hogy szégyellni kéne magad.
2024. jan. 12. 19:47
 20/27 anonim ***** válasza:
100%
De mi az, hogy nyerészkedsz? Tudom, itthon "más zsebének tömése" a bérleti díj, de mindennek ára van. Ingyen kéne odaadnod? Vagy ezt nem is értem.
2024. jan. 12. 19:53
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!